Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει πως να φορέσουμε ένα λευκό t-shirt σε βραδινή έξοδο

Instagram @stam_tsimtsili

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε να πούμε πολλά για το αγαπημένο μας λευκό t-shirt. Η διαχρονικότητα του, το γεγονός ότι ταιριάζει με τα πάντα και μπορούμε να το φορέσουμε με άπειρους τρόπους είναι μερικοί μόλις λόγοι που αποδεικνύουν την τεράστια στιλιστική του αξία. Μπορούμε να το φορέσουμε με το αγαπημένο μας jean παντελόνι ή μέσα από ένα strict κοστούμι, με την αγαπημένη μας mini φούστα ή μέσα από μία σαλοπέτα. Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι και το λευκό t-shirt είναι πάντα εκεί για να μας βγάλει ασπροπρόσωπες όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Ένα πολύ κομψό και fresh τρόπο μας προτείνει όμως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο, φορώντας το αγαπημένο μας item και μας έδειξε πως μπορούμε να το φορέσουμε σε μία βραδινή έξοδο. Συνδύασε ένα λευκό t-shirt του brand Karl Lagerfeld με μία πολύ κομψή midi φούστα σε καρό μοτίβο και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τι πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το look; Εάν θέλουμε να φορέσουμε μία φούστα ή ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα ή μοτίβο, πάντα η πιο safe επιλογή είναι να τα συνδυάσουμε με το αγαπημένο μας t-shirt.

Instagram @stam_tsimtsili

Instagram @stam_tsimtsili

Βρείτε το t-shirt της παρουσιάστριας εδώ:

T-shirt Karl Lagerfeld

Δείτε επίσης ποιοι είναι οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσετε την καμπαρντίνα σας: