Σούπερ διαγωνισμός: Κερδίστε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου Dita αξίας 280 ευρώ από τα Be Seen

Πριν λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε το εντυπωσιακό lookbook των Be Seen Optics με όλα τα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι που μπορείτε να δείτε και στο www.beseen.gr. Και επειδή αγαπήσατε τα γυαλιά τόσο πολύ, τα Be Seen και το InStyle.gr σας χαρίζουν το πιο στιλάτο ζευγάρι γυαλιών ηλίου Dita, του eyewear brand του fashion icon Dita Von Teese αξίας 280 ευρώ. Τι πρέπει να κάνετε;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από την 06/05/2015 έως την 13/05/2015 και μια τυχερή θα κερδίσει ένα ζευγάρι γυαλιά μάρκας «Dita» από την «Be Seen Optics» αξίας 280 ευρώ. Το όνομα της θα ανακοινωθούν την 14/05/2015 στο instyle.gr.dita von teese homepage imageKαταστήματα Be Seen

1. Κολωνακι, Ακαδημίας 44 & Σινα, τηλ.210 3620044

2. Κηφισιά, Αργυροπούλου 2, τηλ.210 8015942

3. Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευής 34, τηλ. 210 6811478

Βρείτε το Be Seen στα social media:

Facebook: BE SEEN Optics

Instagram: @beseenoptics

Twitter:  @BeSeenOptics

dita von teese homepage imageΔείτε ακόμα:

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι

Ήμασταν εκεί: Στην παρουσίαση της συλλογής των Zylo Eyewear στo Be Seen

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

1.Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media & Be Seen Optics καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

2.Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14/5/2015  στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr, ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

3.Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

4.Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

5.Για την παραλαβή – αποδοχή του  δώρου, ο  νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr.

6.Προϋπόθεση για την παραλαβή – αποδοχή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής  του ταυτότητας).

7.Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα