Σία Κοσιώνη: Το casual chic σύνολο που επέλεξε για τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας

NDP Photo Agency

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πως το φθινόπωρο έχει φτάσει και επίσημα, ωστόσο εμείς στην Ελλάδα μπορούμε να απολαύσουμε για αρκετό καιρό ακόμα τον λαμπερό ήλιο. Ακριβώς αυτό σκέφτηκαν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στην βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ζάππειο. Φυσικά, δεν μπορούσαμε να μη παρατηρήσουμε το casual chic σύνολο που επέλεξε να φορέσει η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημιούργησε ένα φθινοπωρινό σύνολο, συνδυάζοντας μία μαύρη ολόσωμη φόρμα με μία καφέ ζώνη και ένα ζευγάρι δερμάτινα sneakers σε εξίσου καφέ απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι μαύρα cat eye γυαλιά ηλίου.

Το outfit της είναι κατάλληλο για αυτή την εποχή και τις χαλαρές μας βόλτες, ενώ μία ολόσωμη φόρμα είναι ό,τι πιο άνετο και κομψό μπορούμε να φορέσουμε. Εάν θέλετε βέβαια να προσθέσετε και ένα πανωφόρι καθώς η θερμοκρασία πέφτει σιγά σιγά, ένα denim ή ένα leather μπουφάν είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

NDP Agency

NDP Agency