Ξέρεις ότι είναι φθινόπωρο όταν φοράς ήδη αυτά τα 4 κομμάτια
Credit: @matildadjerf/Instagram

Το φθινόπωρο είναι εδώ. Ή μήπως όχι; H θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες, αλλά και η αφόρητη υγρασία στην ατμόσφαιρα μάς έκανε να αμφιβάλλουμε σοβαρά, αν και πολλοί ήταν εκείνοι που ξεχύθηκαν για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στις παραλίες. Και μάλλον ήταν και το τελευταίο καθώς η E.M.Y. μάς έχει ήδη προειδοποιήσει για πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες αλλά και βροχή.

Προς το παρόν εκτός από τη διάθεσή μας τα μόνα πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι το φθινόπωρο είναι εδώ είναι αυτά τα 4 κομμάτια που έχουν λάβει περίοπτη θέση στην ντουλάπα μας.

To blazer

Το κλασικό σακάκι σε ουδέτερη ή άλλη φθινοπωρινή και muted κάνει την εμφάνισή του στο μπροστινό μέρος της ντουλάπας μας όταν το πρώτο δροσερό αεράκι κάνει την εμφάνισή του στην επιστροφή μας από τη δουλειά.

Marks & Spencer

To κλασικό πουκάμισο

Το κομμάτι μπαλαντέρ του στιλ μας αυτή την εποχή μπορεί να φορεθεί με κοστούμια και να δείχνει αυστηρό ή με μίνι φούστες και να εξισορροπήσει girly σύνολα.

Tommy Hilfiger

Το ίσιο τζιν παντελόνι

Δεν αγαπάμε τίποτα περισσότερο από την άνεση και την εφαρμογή του αγαπημένου μας τζιν παντελονιού, που είναι το πρώτο που αναζητούμε όταν πια έχουμε κουραστεί από την συνεχόμενη γύμνια των ποδιών το καλοκαίρι.

Οne Teaspoon/BayBlue

Tα loafers

Όταν έρχεται η στιγμή του αποχωρισμού από τα σανδάλια, στην λίστα με τις προτιμήσεις μας είναι τα loafers και οι μπαλαρίνες.

Envie Shoes
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα