Βρήκαμε τα ωραιότερα λευκά sneakers -Θα τα φορέσουμε μέχρι τελικής πτώσεως

H μόδα του 2023 είναι διχασμένη ανάμεσα στον εκλεπτυσμένο μινιμαλισμό και τον ακραίο μαξιμαλισμό. Από τη μία πλευρά, βλέπουμε τα πιο διαχρονικά και basic κομμάτια να μετατρέπονται σε luxury items και από την άλλη, η Υ2Κ μανία μοιάζει να μην έχει τέλος. Και όσο κι αν κρυφά μας αρέσουν τα τολμηρά 00s σύνολα, για τις περισσότερες από εμάς ανήκουν στα social media. Στην πραγματική μας ζωή, οι περισσότερες αναζητούμε την άνεση και κομμάτια που να λειτουργούν καλά με όλα μας τα ρούχα.

Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, τα sneakers πρωταγωνιστούν την άνοιξη. Και μπορεί η τάση να προστάζει sneakers με χρώμα (τα adidas Gazelle είναι τώρα τα νέα αγαπημένα του fashion crowd), τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ευελιξία των λευκών sneakers. Μπορούν να συνδυαστούν το ίδιο εύκολα με τα ρομαντικά μας φορέματα με λουλούδια, όσο και με τα κοστούμια μας για το γραφείο -τα λευκά sneakers πάνε παντού.

Είτε λοιπόν πρόκειται για σύγχρονα και cool office looks, είτε για outfits που προορίζονται για ατελείωτες βόλτες, τα παρακάτω ζευγάρια θα φορεθούν μέχρι τελικής πτώσεως!

adidas
Veja, Kalogirou
Nike
Envie Shoes
Marks & Spencer
Converse, Sport And Fashion Freedom
Reebok
New Balance
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα