«Ουδέν κρυπτόν» με τη νέα συλλογή Swatch Clear

Η Swatch ξεκινά τη χρονιά με ξεκάθαρες προθέσεις.

Η αξία του χρόνου έγκειται στη αξιοποίησή του, γι’ αυτό και η Swatch θέλει να ξεκινήσουμε το 2022 με καθαρό μυαλό. Εξάλλου, η αρχή του χρόνου είναι μια καλή ευκαιρία να αποβάλλουμε από τη ζωή μας ό,τι μας κρατά πίσω, τον περιττό θόρυβο, ό,τι μας αποσπά, να ανοίξουμε μια νέα, καθαρή σελίδα, να ξεκαθαρίσουμε τι περιμένουμε από το μέλλον και φυσικά να θέσουμε τους νέους μας στόχους!

Η διαφάνεια είναι το απόλυτο trend αυτή την εποχή, είναι όμως και ένα άμεσα αναγνωρίσιμο και θρυλικό look το οποίο πρωτο-κυκλοφόρησε η Swatch το 1985 σε ένα μοντέλο Gent. Αυτή τη φορά, η διαφάνεια κάνει εντυπωσιακό come back, σε μοντέλα BIG BOLD, Gent, New Gent, και SKIN.

Υπάρχει μεγάλη δύναμη στην απλότητα, και η συλλογή Swatch CLEAR βασίζεται στη φιλοσοφία back to basics, με την πιο μίνιμαλ παλέτα η οποία αναδεικνύεται από τα χαρακτηριστικά πρωτεύοντα χρώματα στους δείκτες. Η Swatch πιστεύει επίσης ότι υπάρχει δύναμη στην υπευθυνότητα, γι’ αυτό και ορισμένα μοντέλα της συλλογής CLEAR είναι κατασκευασμένα από υλικά βιολογικής προέλευσης.

Η διαύγεια στα καλύτερά της με το CLEARLY BOLD. Με διάμετρο Ø 47mm, η διαφανής κάσα ρολογιού BIG BOLD κλείνει μέσα της το διαφανές καντράν με τον ασημί δακτύλιο, διακριτικές μαύρες ενδείξεις και χρωματιστούς δείκτες. Πρόκειται για την πιο…bold εκδοχή του trend της διαφάνειας.

Τα CLEARLY GENT και CLEARLY NEW GENT είναι ξεκάθαρα φτιαγμένα με υπευθυνότητα, αφού το τζάμι και η κάσα ρολογιού (Ø 34mm και Ø 41mm αντίστοιχα) κατασκευάζονται από υλικά φυσικής προέλευσης. Το γυαλιστερό τελείωμα στην κάσα, το λουρί και το κούμπωμα αιχμαλωτίζουν το φως και τα βλέμματα σε αυτά τα see-through σχέδια.

Το CLEARLY SKIN ανήκει στην πιο λεπτή κατηγορία προϊόντων της Swatch και έχει μια χαρακτηριστικά ανάλαφρη αίσθηση «σαν να μην φοράς τίποτε». Έχει διαφανές καντράν ενώ το λογότυπο Swatch είναι τυπωμένο σε κίτρινο στο τζάμι. Η κάσα ρολογιού διαμέτρου Ø 34mm είναι κατασκευασμένη από φυσικής προέλευσης υλικά και σχεδόν γίνεται ένα με τον καρπό.

Clear or not? η επιλογή είναι δική σου! Η συλλογή CLEAR είναι διαθέσιμη online και στα καταστήματα Swatch από 5 Ιανουαρίου 2022.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα