Η Tory Burch ανοίγει στην Αθήνα!

Η Tory Burch είναι ένα Αμερικανικό lifestyle brand, που ιδρύθηκε το 2004. Έχει στόχο να εμπνέει το κοινό του να δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες να βάζουν χρώμα, χαρακτήρα, ομορφιά και αυτοπεποίθηση στη ζωή τους. Οι συλλογές της χαρακτηρίζονται από κλασσική αισθητική με μοντέρνο πνεύμα και περιλαμβάνουν υποδήματα, αξεσουάρ, ready-to-wear αλλά και αντικείμενα για το σπίτι.

Έκανε το ξεκίνημα της σε μία μικρή boutique στο Manhattan. Σήμα κατατεθέν της Tory Burch είναι η classic αλλά και μποέμ αισθητική της. Η τέχνη, η μουσική, τα ταξίδια, το interior design αλλά και οι stylish γονείς της σχεδιάστριας αποτελούν μία ατέρμονη πηγή έμπνευσης. Την τελευταία δεκαετία, έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο brand, με boutiques σε όλο τον κόσμο.

Η Tory Burch μόλις κατέφθασε λοιπόν και στην Ελλάδα, δημιουργώντας το πρώτο της shop-in-shop στο κέντρο της Αθήνας! Η καλοκαιρινή συλλογή ready-to-wear που χαρακτηρίζεται από αέρινες σιλουέτες, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε τσάντες, παπούτσια αλλά και κοσμήματα θα τη βρείτε αποκλειστικά στο attica City Link.

Ο αποκλειστικά διαμορφωμένος χώρος του οίκου στον τέταρτο όροφο του attica City Link ξεχωρίζει για τις signature design λεπτομέρειες που αποπνέουν μια φυσική και αβίαστη πολυτέλεια. Τραπέζια από ζαχαροκάλαμο, δρύινα ράφια, γυάλινες βιτρίνες και τοίχοι ντυμένοι με raffia συνθέτουν τη διακόσμηση. Αναδεικνύουν αβίαστα με τον καλύτερο τρόπο τη συλλογή! Μέσα από ένα εντυπωσιακό video wall, εναλλάσσονται εικόνες από την καμπάνια του οίκου που μας εμπνέουν και μας ταξιδεύουν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα