Η συλλογή Diesel Doggies θα δώσει ένα punk look στα κατοικίδια μας

Η Diesel είναι ένα σύγχρονο brand με μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό, και όχι μόνο. Πλέον παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων για κατοικίδια. Μια σειρά από τζιν μπουφάν (θα είναι διαθέσιμα σε μπλε και μαύρο, με αντίστοιχα patchwork στην πλάτη), σακάκια και πλεκτά πουλόβερ είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε σκύλους μικρού μεγέθους με σκοπό να τους δώσουν ένα trendy και punk look.

Στα petwear και τα αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων έχει διαπιστωθεί μια τεράστια έκρηξη πωλήσεων τα τελευταία χρόνια. Βrands όπως  η Moncler, Moschino, H&M, River Island και Primark έχουν παρουσιάσει τις δικές τους σειρές που πηγαίνουν πολύ καλά ακόμη και στην πανδημία, καθώς πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αποφάσισαν να φιλοξενήσουν ζώα που είχαν ανάγκη σε μια εποχή που τα καταφύγια είναι εκτός λειτουργίας.

Η Diesel Doggies Collection περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα κομμάτια: δύο σακάκια τζιν και δύο πουλόβερ, με μεγέθη όπως S, SS και 3S, καθώς και μακρύτερες εκδόσεις (για να ταιριάζουν στα dachshunds) και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία παγκοσμίως και μέσω του e-shop της Diesel.

 

Στην Ελλάδα η Diesel διατίθεται απο το Gruppo Pagoni.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα