Η Julia Roberts επαναφέρει στο προσκήνιο τις μπότες κάλτσες- Βρήκαμε ολόιδιες!
Η Julia Roberts με γκρι παλτό
Credit: Julia Roberts/Instagram

Στον «παρανοϊκό» κόσμο της μόδας, όπου οι τάσεις αλλάζουν με ταχύτητα φωτός, ένα νέο (ή όχι και τόσο!) trend ξεχωρίζει και προσελκύει την προσοχή μας. Αυτό είναι οι μπότες-κάλτσες. Ανάμεσα στα τόσα διαφορετικά σχέδια που κυκλοφορούν στο καθημερινό street style, οι συγκεκριμένες έχουν καταφέρει να πάρουν την έγκριση των celebrities. Κι αυτό, χάρη στην άνετη εφαρμογή τους και το casual chic ύφος τους που ταιριάζει με τα πάντα. Θαυμάστρια της τάσης, η Julia Roberts, η οποία τις φορά σε κάθε τους εκδοχή.

Η Τάση

Η τάση της μπότας-κάλτσας έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη δεκαετία του ’60. Ανέδειξε έτσι ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο στιλ, το οποίο έβαζε πάνω από όλα την άνεση. Από τότε μέχρι και σήμερα ανανεώθηκαν και φορέθηκαν χιλιάδες φορές με τις celebrities να δηλώνουν φανατικές του trend. Style icons όπως η Kendall Jenner, η Bella Hadid και η Zendaya δημιουργούν εκκεντρικά outfits που περιλαμβάνουν αυτή την ενδιαφέρουσα τάση.

Φέτος μάλιστα, ο διάσημος οίκος μόδας Bottega Veneta πρωτοπορεί με την εισαγωγή μιας νέας εκδοχής μπότας-κάλτσας που κλέβει την παράσταση. Με σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει την αίσθηση μιας πραγματικής κάλτσας, αυτή η νέα του συλλογή φέρνει στο προσκήνιο την homewear μόδα.

Η Julia Roberts ξέρει

Η Julia Roberts, πάντα εντυπωσιακή, αναβιώνει την τάση με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Φορώντας τις όχι μία, αλλά δύο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποδεικνύει πως μάλλον αυτό είναι το παπούτσι της σεζόν. Είτε σε μαύρες που φτάνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο, είτε σε γκρι μποτάκι που ταιριάζει ιδανικά με επίσης γκρι καλσόν, η ηθοποιός έχει νέες αγαπημένες.

Και θα μπορούσαμε να έχουμε κι εμείς, αφού βρήκαμε ακριβώς τις ίδιες!

Square-Toe Water Repellent Wool Knee-High Boots, Vivaia
Square-Toe Perforated Heeled Boots, Vivaia
Pointed-Toe Boots, Vivaia
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα