Αυτά τα καλοκαιρινά παπούτσια δείχνουν ακριβά, αλλά είναι προσιτά
Credit: @lucywilliams02/Instagram

Οι μεγάλες ηλιόλουστες μέρες πλησιάζουν γρήγορα, αλλά δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε γιατί σίγουρα υπάρχει ακόμα χρόνος για να σκεφτείτε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα και άρα και τη συλλογή με τα παπούτσια.

Οι θερμοκρασίες μπορεί να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο (αν και αρκετά αργά) και η σκέψη να αντικαταστήσετε τα άνετα αθλητικά σας με σανδάλια μπορεί να αγχώνει. Εκτός από τα κλασικά φλατ σανδάλια υπάρχουν κι άλλα στιλ καλοκαιρινά παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε τώρα για να εξοικειωθείτε και πάλι, κυρίως με την ιδέα του γυμνού ποδιού.

Όταν επιλέγουμε παπούτσια, όπως συμβαίνει εν γένει με τα αξεσουάρ, θέλουμε κομμάτια ποιοτικά, που να μοιάζουν ακριβά ακόμα κι αν δεν είναι.

Το μυστικό βρίσκεται στην απλότητα. Οι απλές σιλουέτες, οι ουδέτερες αποχρώσεις και οι διακριτικές, κομψές λεπτομέρειες θα δείχνουν πάντα πιο elegant. Εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά και affordable καλοκαιρινά παπούτσια. Με αυτά θα έχετε την designer αισθητική -και σε πολλές περιπτώσεις και την ποιότητα- σε προσιτές τιμές.

Envie Shoes
Marks & Spencer

Birkenstock

Marks & Spencer
‘ALE The Non Usual Casual
Bozikis Shoes
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα