Η πρώτη Ινδή που πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της Guess

Αρχείο InStyle

Η σταρ του Bollywood και πρώην Miss World, Priyanka Chopra είναι το νέο πρόσωπο που επιλέχθηκε από την Guess, για να πρωταγωνιστήσει στη καινούργια εορταστική καμπάνια του brand, για τα Χριστούγεννα του 2013.

Η μελαχρινή καλλονή είναι το πρώτο μοντέλο από την Ινδία που συνεργάζεται με την Guess και όπως η ίδια δήλωνει: «Για εκείνους είναι ένα διεθνές άνοιγμα ενώ για μένα είναι μια μεγάλη τιμή΄».

PriyankaChopraGuess2

Οι εκθαμβωτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, δια χειρός Bryan Adams, δείχνουν την Priyanka Chopra να ποζάρει με το χαρακτηριστικό σέξι lookτου brand, με φόντο μια πολυτελή βίλλα κάπου στη Μεσόγειο και δεν θα ήταν υπερβολή αν ισχυριζόμασταν ότι μας έφεραν στο μυαλό την αντίστοιχη φωτογράφηση, που είχε πραγματοποιήσει πριν από μερικά χρόνια η Claudia Schiffer.

«Δεν είμαι 100% Αμερικάνα ούτε 100% Ινδή, είμαι πολίτης του κόσμου». Λέει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της και συμπληρώνει. «Νομίζω ότι αυτό είναι οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα. Δεν θέλω να αλλάξω για να γίνω αποδεκτή ή για να ευχαριστήσω ένα συγκεκριμένο κοινό».