Προλαβαίνετε ακόμα να αποκτήσετε πριν τις διακοπές τις πιο ωραίες ελληνικές πετσέτες


Οι Petra Beach Towels είναι χειροποίητες πετσέτες θαλάσσης με σύνθεση από εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Κάθε μια είναι μοναδική με ξεχωριστό σχεδιασμό και δε παράγεται καμία άλλη όμοια της. Διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων  ώστε να βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό που θα ταιριάζει τόσο με το στυλ και το χαρακτήρα σας όσο και με το μαγιό σας…

Oia petra beach towels

Οι πετσέτες αποτελούνται από 100% βαμβάκι καθώς οι ίνες από βαμβάκι έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν έως και 25 φορές το βάρος τους σε νερό! Αυτό κάνει τις Petra Beach Towelsιδιαιτέρως απορροφητικές ενώ παράλληλα η ειδική πλέξη τους βάρους 450gr/m² τους δίνει τη δυνατότητα να στεγνώνουν ιδιαιτέρως γρήγορα… ότι ακριβώς δηλαδή ζητάμε από μια πετσέτα θαλάσσης!

Minoan Crete petra beach towels

Οι πετσέτες και μαζί όλα τα υφάσματα/ διακοσμητικά τα οποία τις συνθέτουν είναι διαλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι ανθεκτικές στο χλώριο, το θαλασσινό αλάτι και τις συχνές πλύσεις. Ποπλίνα, λινό, καραβόπανο, λινάτσα, υφαντά από αργαλειό είναι κάποια από τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται. Ενδεικτικό της υψηλής ποιότητας των Petra Beach Towels είναι πως όλες οι δαντέλες είναι ελληνικές και κεντημένες στο χέρι με βελονάκι.

Noisis petra beach towels

Η συλλογή εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα σχέδια. Θα τις βρείτε διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.petrabeachtowels.gr καθώς και στα καταστήματα Verona Shoes σε Γλυφάδα και Κηφισιά.

Οι Petra Beach Towels θα σας χαρίσουν μια βελούδινη αίσθηση πολυτέλειας και δυναμισμού σε κάθε καλοκαιρινή σας εμφάνιση.

Orchidea petra beach towels

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα