Πώς θα φορέσουμε το αγαπημένο μας λευκό πουκάμισο αυτή την εποχή;

Κάθε γυναίκα χρειάζεται αρκετό καιρό μέχρι να καταφέρει να βρει ποιο είναι το στιλ της. Θα πρέπει να κάνει κάποιες δοκιμές σε γραμμές και αποχρώσεις μέχρι να βρει εκείνες που της ταιριάζουν περισσότερο, αλλά και να καταφέρει να ξεχωρίζει ποιες τάσεις πρέπει να υιοθετήσει και ποιες όχι. Μία καλή αρχή για όλες μας είναι να δημιουργήσουμε μία capsule συλλογή με μερικά βασικά κομμάτια, γνωστά και ως κομμάτια που λειτουργούν ως καμβάς για εμάς.

Ένα μαύρο φόρεμα ή μία μαύρη midi φούστα, ένα denim παντελόνι, ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και ένα λευκό πουκάμισο. Αυτά είναι μερικά μόλις από τα κομμάτια που πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας καθώς θα μας βοηθήσουν να δημιουργούμε εύκολα και γρήγορα looks, τα οποία είναι πολύ κομψά.

Εάν υπάρχει ένα κομμάτι που ξεχωρίζουμε λίγο περισσότερο όμως είναι το λευκό πουκάμισο. Στην πραγματικότητα το λευκό πουκάμισο μπορούμε να το φορέσουμε κάθε εποχή του χρόνου. Από το καλοκαίρι μαζί με το μαγιό μας μέχρι τον χειμώνα μαζί με τα ζεστά μας πουλόβερ, το λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή.

Και φυσικά είναι ιδανικό ακόμα και για το φθινόπωρο. Ποιοι είναι όμως οι πιο κομψοί τρόποι για να το φορέσουμε αυτή την εποχή; Συνδυάστε το με ψηλόμεσα παντελόνα σε nude αποχρώσεις ή δημιουργήστε total white εμφανίσεις φορώντας το με ένα λευκό παντελόνι ή μία λευκή midi φούστα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις συνδυάστε το με ένα παντελόνι ή μία φούστα σε έντονη απόχρωση όπως το κίτρινο ή το κόκκινο. Last but not least, ο κλασικός και αγαπημένος μας συνδυασμός του λευκού πουκαμίσου με το denim παντελόνι.

Παραπάνω θα βρείτε τα looks που ξεχωρίσαμε για εσάς και τα οποία θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τα πιο κομψά σύνολα με ένα λευκό πουκάμισο.