Πώς θα φορέσετε crop tops αν δεν έχετε τέλειους κοιλιακούς

Όλοι γνωρίζουμε τον όρο fashion victim. Είναι ο άνθρωπος που ακολουθεί τα στιλιστικά trends κατά πόδας, άσχετα από το αν αυτά ταιριάζουν στο σωματότυπο, το στιλ και την ηλικία του. Και το θέμα της ημέρας μας δεν είναι άλλο από το απόλυτο καλοκαιρινό trend, τα crop tops. Τα crop tops που εντάσσονται στο γενικότερο 90s comeback στο παγκόσμιο στιλ των ανθρώπων είναι κομμάτια που δείχνουν πάρα πολύ δέρμα από την κοιλιακή χώρα.

Τι σημαίνει αυτό για τον τρόπο που τα φοράμε αν δεν θέλουμε να φαινόμαστε fashion victims; Ότι για να τα τολμήσουμε άφοβα θα ήταν καλό να έχουμε επίγνωση του σώματος μας. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν προϋποθέτει απαραίτητα τέλεια γραμμωμένους κοιλιακούς γιατί αυτό θα απέκλειε ένα τεράστιο ποσοστό κανονικών γυναικών που έχουν τόσα πράγματα να κάνουν και δεν προλαβαίνουν να χτυπιούνται ολημερίς στο γυμναστήριο, αλλά προϋποθέτει μία αναπτυγμένη αίσθηση του όρου «αναλογίες».7-gigi-hadid-crop-top-abs

Αν δηλαδή μία γυναίκα έχει στομάχι ή κοιλιά και θέλει οπωσδήποτε να φορέσει ένα crop top καλό θα ήταν να το συνδυάσει με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα που να κολακεύει τα χαμηλότερα σημεία του σώματος της και ας προτιμήσει ένα άνετο crop top, αν θέλει να παίξει με τους διαφορετικούς όγκους στο look της ή ένα πιο εφαρμοστό αν θέλει να το συνδυάσει με ένα δροσερό πανωφόρι και να κάνει layering φορώντας το crop top χωρίς να δείχνει ότι την φορά το trend.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα