Πώς ένας μικρός τραυματισμός στάθηκε ευκαιρία για να ανακαλύψω το νέο αγαπημένο μου αξεσουάρ

Εάν με ρωτήσει κάποιος πότε ακριβώς ξεκίνησε η αγάπη μου για τη μόδα, είναι σίγουρο πως θα δυσκολευτώ πολύ για να βρω την απάντηση. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, παρατηρώ ρούχα και υφάσματα, ξεφυλλίζω περιοδικά μόδας και κάνω διάφορες φιγούρες από φορέματα και παπούτσια στα σχολικά μου βιβλία. Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό όμως, μπορείτε να το πείτε και ταλέντο, μπορείτε να το πείτε και ψυχαναγκασμό, το οποίο θυμάμαι να το κάνω από πολύ μικρή ηλικία. Και αυτό είναι να συνδυάζω τα πάντα τέλεια σε κάθε μου σύνολο. Μη φανταστείτε πως το απέκτησα στο γυμνάσιο ή το λύκειο. Όχι, ακόμα και από την πρώτη ή δευτέρα δημοτικού θυμάμαι να βασανίζω τη μητέρα μου μέχρι να συνδυάσω τέλεια το καλσόν μου με το κοκαλάκι για τα μαλλιά και τα παπούτσια με την μπλούζα μου.

Αυτό λοιπόν το χαρακτηριστικό το έχω ακόμα και μάλιστα το έχω απογειώσει. Προσπαθώ να ανακαλύπτω πάντα νέους τρόπους για να συνδυάζω καθετί στην εμφάνιση μου και να νιώθω πολύ κομψή. Η τελευταία μου ανακάλυψη μάλιστα είμαι σίγουρη πως θα σας ενδιαφέρει και εσάς. Είτε ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που συνδυάζουν τα πάντα όπως και εγώ είτε όχι.

Η ευκαιρία για αυτή την ανακάλυψη θα έλεγε κανείς πως δεν ήρθε και πολύ ευχάριστα, αλλά με έναν μικρό τραυματισμό. Μη φανταστείτε κάτι πολύ σοβαρό, αλλά αρκετό για να με κάνει να ψάχνω σε όλο το σπίτι έναν μικρό επίδεσμο για να καλύψω την πληγή μου. Δυστυχώς δεν είχα απολύτως τίποτα, συνεπώς έπρεπε να επισκεφτώ το πιο κοντινό φαρμακείο για να βρω ό,τι χρειαζόμουν.

Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή που η φαρμακοποιός μου έδειχνε που θα βρω τους επιδέσμους, ένας νέος κόσμος αποκαλύφτηκε μπροστά μου. Το βλέμμα μου, εκπαιδευμένο πια να βρίσκει ό,τιδήποτε πολύχρωμο, κομψό και όμορφο έπεσε επάνω στα limited edition επιθέματα της Hansaplast και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μια ολοκαίνουρια συλλογή από πολύχρωμα σχέδια επιθεμάτων για να ταιριάζουν με τη διάθεση, το ντύσιμο και την προσωπικότητά σας, ενώ θα σας θυμίζουν παράλληλα το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή: Don’t Worry, Be Happy!

Pastel αποχρώσεις αλλά και ιδιαίτερα μοτίβα σε έντονα χρώματα αναλαμβάνουν να μας κάνουν να χαμογελάμε, ακόμα και τις φορές που έχουμε κάποιο μικρό τραύμα ή κάποια πληγή. Τα νέα επιθέματα, περιορισμένης έκδοσης της Hansaplast βοήθησαν εμένα και είμαι σίγουρη πως θα βοηθήσουν και εσάς ώστε να προσθέσετε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας και να μετατρέψετε τη φροντίδα των καθημερινών τραυμάτων σε διασκέδαση.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε εάν τα αγόρασα, καθώς είναι κάτι δεδομένο. Και φυσικά δεν έμεινα εκεί. Καθώς το τραύμα μου κράτησε για κάποιες ημέρες εγώ είχα την ευκαιρία να παίξω με τα σύνολα μου και τα χαρούμενα χρώματα στα επιθέματα. Τι εννοείτε εάν συνδύαζα τα ρούχα μου με τα Hansaplast; Εννοείται! Αλλά ακόμα και αν δεν με πιστεύετε, σας έχω αποδείξεις. Κάθε φορά που συνδύαζα κάποιο ρούχο μου ή κάποιο αξεσουάρ με ένα πολύχρωμο και χαρούμενο Hansaplast, κρατούσα αρχείο, το οποίο φυσικά και θα μοιραστώ μαζί σας. Τι κατάλαβα; Ακόμα και ένα επίθεμα, μπορεί να αποδειχθεί το πιο κομψό και cool αξεσουάρ. Εάν φυσικά έχετε λίγη φαντασία και υπενθυμίζετε συχνά στον εαυτό σας πως don’t worry, be happy!

Λατρεύω τον συνδυασμό των pastel αποχρώσεων.

Φωτογραφία : Νίκος Μαλλιάκος

Επιλέγω να φοράω λευκό φόρεμα ακόμα και το φθινόπωρο. Έτσι στην βραδινή μου έξοδο, συνδύασα το αγαπημένο μου λευκό φόρεμα με ένα επίθεμα Hansaplast σε pastel αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ chic.

Φωτογραφία : Νίκος Μαλλιάκος
Φωτογραφία : Νίκος Μαλλιάκος

Για το γραφείο, επέλεξα ένα επίθεμα σε χαρούμενα και έντονα χρώματα, ώστε κάθε φορά που κοιτώ το χέρι μου να θυμάμαι πως η to do λίστα μου σιγά σιγά τελειώνει και τα after office drinks με τις φίλες μου πλησιάζουν.

Φωτογραφία : Νίκος Μαλλιάκος

Fluffy ζακέτα σε έντονα χρώματα, ιδανική για τον χειμώνα. Επίθεμα Hansaplast σε pastel αποχρώσεις και κομψά μοτίβα για την πληγή μου.

Φωτογραφία : Νίκος Μαλλιάκος
Φωτογραφία : Νίκος Μαλλιάκος

Ακόμα και εάν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν συνδυάζουν στην εντέλεια τα ρούχα τους, δεν μπορείτε να μη παραδεχτείτε πόσο τέλεια ταιριάζει το blazer μου με αυτό το limited edition επίθεμα από την Hansaplast.

Φωτογραφία : Νίκος Μαλλιάκος
Φωτογραφία : Νίκος Μαλλιάκος

Νομίζω είναι περιττό να πω πως πλέον τόσο από το σπίτι όσο και από την καθημερινή μου τσάντα δεν λείπουν τα επιθέματα Hansaplast. Άλλωστε που ξέρει κανείς, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω ξαφνικά ρούχα ή να θέλω να τοποθετήσω στο τραύμα μου ένα νέο επίθεμα Hansaplast.

Φωτογραφία : Τζένη Μπραχίμη
Φωτογραφία : Τζένη Μπραχίμη

Φωτογραφία : Τζένη Μπραχίμη
Φωτογραφία : Τζένη Μπραχίμη

Δείτε τα limited edition επιθέματα της Hansaplast:

Τα χρώματα είναι ασφαλή και τα επιθέματα αφαιρούνται χωρίς πόνο. Το υλικό είναι εύκαμπτο και αδιάβροχο, προστατεύοντας τις πληγές σας.