Το λατρέψαμε! Το fashion trend της άνοιξης που έχουν ήδη υιοθετήσει οι γαλλίδες fashionistas

Ο μόδα μοιάζουν να βρίσκονται στο DNA τους. Το στιλ τους έχει γίνει πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες, ενώ χιλιάδες βιβλία έχουν γραφτεί και editorials έχουν φωτογραφηθεί προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουν το στιλ των Γαλλίδων.

Είναι σίγουρα οι πιο καλοντυμένες της Ευρώπης, ακριβώς γιατί έχουν βρει τη χρυσή τομή. Γνωρίζουν δηλαδή πως να συνδυάσουν τις τάσεις που επικρατούν στον χώρο της μόδας και το προσωπικό τους στιλ χωρίς να φαίνεται πως ακολουθούν πιστά τα trends.

Εάν υπάρχει όμως μία τάση της άνοιξης του 2020, την οποία θα υιοθετήσουν σίγουρα οι γαλλίδες fashionistas, αυτή είναι τα polka dots μοτίβα. Φέτος την άνοιξη το πουά έχει την τιμητική του, τόσο στον κλασικό συνδυασμό λευκό-μαύρο όσο και σε πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς όμως τα pastels.

Ακριβώς για αυτό μας έπεισε και το νέο fashion editorial των H&M. Ολόσωμες φόρμες που μπορούν να φορεθούν με άπειρους τρόπους, πλεκτά πουλόβερ που ταιριάζουν με ψηλόμεσες φούστες και παντελόνες, αλλά και ψηλόμεσες loose φούστες γίνονται οι νέες fashion εμμονές μας τη φετινή άνοιξη και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε άπειρα looks και συνδυασμούς.

 

Δες επίσης όλα όσα ξεχωρίσαμε από το τελευταίο show του Jean Paul Gaultier:

 

Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις την ponytail σου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά: