Ποιο είναι το αξεσουάρ που δεν έχει αποχωριστεί η Kate Middleton από την αρχή της σχέσης της με τον πρίγκιππα William;

Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες μας. Υπάρχει ένα αξεσουάρ στη συλλογή μας, το οποίο έχει μία ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Μπορεί να είναι κάποιο κόσμημα που μας έχει χαρίσει κάποιος αγαπημένος μας ή που το έχουμε χαρίσει εμείς στον εαυτό μας. Ή απλώς μπορεί να είναι ένα αξεσουάρ που ταιριάζει με όλα μας τα σύνολα, μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και θεωρούμε πως είναι πολύ κομψό. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Το φοράμε συνεχώς σε κάθε ευκαιρία.

Ακριβώς αυτή την αγάπη για ένα αξεσουάρ φαίνεται πως τρέφει η Kate Middleton. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Cambridge διαθέτει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, το οποίο έχει στην κατοχή της πριν την σχέση και τον γάμο της με τον πρίγκιπα William και σπάνια το αποχωρίζεται. Πρόκειται για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια λευκές πέρλες, το οποίο είναι πολύ κομψό και chic, ενώ όντως ταιριάζει με κάθε look.

Η αγάπη της δούκισσας στις πέρλες μάλιστα είναι κάτι που έχει γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην βασιλική οικογένεια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δεινα φορά τόσο το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια όσο και άλλα κοσμήματα με πέρλες.

Η δούκισσα μάλιστα είχε φορέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια ακόμα και στην αποφοίτηση της από το The Royal Military Academy το 2005.

https://www.instagram.com/p/BsMgqaYg_Ev/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1wyWMkIkqO/

https://www.instagram.com/p/B1wyZjWIdZG/

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα