Ποιο είναι το αγαπημένο κόσμημα των fashion girls για το φθινόπωρο του 2019;

Instagram @whowhatwear

Για μία γυναίκα, το να ανακαλύψει ποιο είναι το στιλ της είναι μία αρκετά πολύπλοκη διαδικασία. Χρειάζεται να κάνει αρκετές δοκιμές σε γραμμές ρούχων μέχρι να καταλήξει στο ποιες της ταιριάζουν και σίγουρα θα πρέπει να είναι αρκετά συνειδητοποιημένη ώστε να μην υιοθετεί άκριτα όλα τα fashion trends. Ακόμα και αν αυτή η διαδικασία μας φαίνεται αρκετά πολύπλοκη και χρονοβόρα, ένα είναι σίγουρο. Αξίζει τον κόπο.

Παρόλο λοιπόν που καθεμία μας έχει το δικό της στιλ και τρόπο έκφρασης μέσω των looks που δημιουργεί, υπάρχουν κάποιοι styling κανόνες που ακολουθούμε όλες μας. Ένας από αυτούς είναι πως ένα σύνολο δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο εάν δεν προσθέσουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Instagram @whowhatwear

Λίγο πριν καλωσορίσουμε το φθινόπωρο λοιπόν , οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για ποιο θα είναι το it αξεσουάρ της σεζόν. Μία επίσκεψη μάλιστα στα fashion προφίλ του Instagram είναι αρκετή για να καταλάβουμε. Πρόκειται για τα χρυσά κολιέ με minimal σχεδιασμό. Προσθέτουν λάμψη στα σύνολα μας χωρίς υπερβολή, ενώ μας προσφέρουν vibes γαλλικής φινέτσας.

Instagram @whowhatwear

Φέτος το φθινόπωρο λοιπόν, επενδύσετε σε κολιέ σε minimal σχεδιασμό, τα οποία μπορείτε να φοράτε καθημερινά, όποια και αν είναι η περίσταση. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε περισσότερο από δύο κολιέ μαζί και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Instagram @whowhatwear

Δείτε επίσης τους πιο κομψούς τρόπους για να φορέσετε ένα ροζ κοστούμι αυτή την εποχή.