Οι top τάσεις της μόδας στις τσάντες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019- 2020

Αυτή την εποχή, οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ένα κοινό στόχο. Να παρακολουθήσουμε και να ενημερωθούμε όσο γίνεται καλύτερα για τις νέες τάσεις της μόδας για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2019- 2020. Στην συνέχεια, το επόμενο βήμα είναι να ανακαλύψουμε τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά φθινοπωρινά looks.

Εκτός από τις τάσεις στα ρούχα όμως μας απασχολούν και τα trends στα αξεσουάρ. Κοσμήματα, τσάντες και παπούτσια μπορούν να κάνουν ακόμα και το πιο απλό μας look να ξεχωρίσει.

Φέτος λοιπόν, οι τάσεις είναι για ακόμα μία φορά πολλές και πολύ ιδιαίτερες ώστε κάθε γυναίκα να επιλέξει εκείνες που της ταιριάζουν περισσότερο. Ποιες είναι όμως οι top τάσεις της μόδας στις τσάντες; Εάν ανήκετε στην κατηγορία των bag lovers είναι σίγουρο πως τα trends για φέτος θα σας ενθουσιάσουν.

Tote τσάντες σε γήινες αποχρώσεις, αλλά και οι frame bags, οι τσάντες δηλαδή με αυστηρό γεωμετρικό σχεδιασμό πρόκειται να γίνουν οι καλύτεροι μας φίλοι καθημερινά καθώς χωρούν όλα όσα χρειαζόμαστε και μας προσφέρουν έξτρα πόντους στιλ και κομψότητας. Μικροσκοπικές τσάντες σε έντονες neon αποχρώσεις που ξεχωρίσαμε στη συλλογή του γάλλου σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus μας κάνουν να νιώθουμε σαν fashionistas. Από την Chanel συλλογή για τη νέα σεζόν ξεχωρίσαμε τις fuzzy bags, τις τσάντες δηλαδή με χνουδωτές λεπτομέρειες οι οποίες είναι ιδανικές για τα φθινοπωρινά street style looks μας. Τέλος, οι clutch τσάντες σε διάφορα μεγέθη που μπορούμε να κρατήσουμε ακόμα και στην καθημερινότητα μας πρόκειται να γίνουν οι νέες it bags της νέας σεζόν.

 

Δείτε επίσης τις boxy τσάντες που θα κάνουν τα φθινοπωρινά μας looks να ξεχωρίσουν.