Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα νυφικά για αυτή τη σεζόν

Αυτή την εποχή, οι περισσότερες γυναίκες διαβάζουμε συνεχώς για όλες τις νέες τάσεις που μας προτείνουν οι σχεδιαστές μόδας και τα fashion brands για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2020-2021. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, αποχρώσεις και νέα μοτίβα είναι το κέντρο της προσοχής μας.

Υπάρχουν όμως και κάποιες γυναίκες που ενδιαφέρονται περισσότερο για κάποια άλλα trends. Τα bridal trends. Όσες από εσάς πρόκειται να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σας φέτος τον χειμώνα, είναι σίγουρο πως πρέπει να ενημερωθείτε για την top τάση στα νυφικά.

Είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τις πιο κλασικές γραμμές είτε θέλετε να πειραματιστείτε λίγο στην επιλογή του νυφικού φορέματος σας, αυτή η τάση είναι τόσο ιδιαίτερη που θα σας ενθουσιάσει.

Ποια είναι αυτή; Τα φτερά. Οίκοι μόδας όμως ο Balmain, ο Zuhair Murad, ο Oscar de la Renta και ο Ralph & Russo μας προτείνουν να επιλέξουμε ένα νυφικό, διακοσμημένο με φτερά και πούπουλα. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, εσείς είναι σίγουρο πως θα κλέψετε τις εντυπώσεις και φυσικά θα είστε πολύ κομψή ακόμα και στο party μετά την τελετή.

Εάν μάλιστα θέλετε να δοκιμάσετε ακόμα πιο ιδιαίτερο, οι σχεδιαστές σας προτείνουν νυφικά φορέματα διακοσμημένα με φτερά και πούπουλα σε αποχρώσεις όπως το baby pink ή το pistachio.