Αυτή είναι η it bag του φθινοπώρου που κρατούν ήδη όλες οι fashionistas

Η αγάπη που έχουμε οι γυναίκες στα αξεσουάρ και συγκεκριμένα στην τσάντες είναι πολύ μεγάλη και πολύ γνωστή. Πολλές από εμάς ξεκινάμε να δημιουργούμε μία εμφάνιση μας από την τσάντα, γνωρίζοντας πως η κατάλληλη επιλογή μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό και minimal σύνολο μας να ξεχωρίσει.

Εάν ανήκετε λοιπόν στις πιστές bag lovers είναι σίγουρο πως έχετε ήδη ξεχωρίσει ένα συγκεκριμένο trend τσάντας. Πρόκειται clutch σε μεγάλο μέγεθος, το οποίο κυκλοφορεί σε διάφορα υφάσματα και αποχρώσεις ώστε η κάθε γυναίκα να επιλέξει την ιδανική για εκείνη. Η τσάντα αυτή μάλιστα είναι δημιουργία του Daniel Lee, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Bottega Veneta.

Η συγκεκριμένη τσάντα λοιπόν είναι η Νο1 τάση στα αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019/2020, ενώ τα κορίτσια της μόδας έχουν ήδη ξεκινήσει να ανεβάζουν τα looks που δημιουργούν κρατώντας την στο Instagram, κάνοντας μας να την βάλουμε ψηλά στην wish list μας.

Γιατί είναι όμως τόσο ξεχωριστή αυτή η τσάντα; Το γεγονός πως είναι clutch, την κάνει να είναι ιδανική για τις βραδινές μας εξόδους, ενώ το μεγάλο της μέγεθος της κάνει να είναι ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορούμε λοιπόν να την κρατήσουμε στο γραφείο, στις casual βόλτες μας στην πόλη, αλλά και στις βραδινές μας εξόδους.

View this post on Instagram

Detail orientated ?

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

View this post on Instagram

Piece Of White ? #gift

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

View this post on Instagram

Exiting the studio.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

View this post on Instagram

Sun Sneak?

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

View this post on Instagram

Outtakes but felt cute might delete later

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on

Δείτε επίσης ποιες είναι οι top τάσεις της μόδας στις τσάντες αυτή την εποχή.