Ποιος διάσημος Οίκος αποφάσισε να ξαναδουλέψει με τον Terry Richardson;

To όνομα του Terry Richardson στο πολύ πρόσφατο παρελθόν βρέθηκε μπλεγμένο σε σκάνδαλα σεξουαλικού περιεχομένου και αυτό όπως ήταν αναμενόμενο, είχε επιπτώσεις και στην καριέρα του διάσημου φωτογράφου.

Παρόλο που οι κατηγορίες στο πρόσωπό του φαίνονται να μην ισχύουν, πολλοί, συμπεριλαμβανομένων γνωστών περιοδικών αλλά και Οίκων, αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του, φοβούμενοι πως η φήμη τους θα επηρεαστεί από τις φερόμενες ως «ατασθαλίες» του καλλιτέχνη.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως είναι πολύ πιθανό να έχει έρθει το τέλος της καριέρας του Richardson και πως το κοινό δεν συγχωρεί τέτοια λάθη.

Ο Valentino όμως αποφάσισε να εμπιστευτεί και πάλι, για τρίτη συνεχή χρονιά, τον μαγικό φακό του φωτογράφου για τη νέα του καμπάνια. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την καμπάνια που κάνει ο Οίκος για τα παπούτσια και αξεσουάρ της συλλογής Camubutterfly. 

Το αποτέλεσμα έχει το στιλ του φωτογράφου ξεκάθαρα αποτυπωμένο σε κάθε λήψη, και αποδεικνύει πως ο Valentino κάνει μια προσπάθεια για κάτι διαφορετικό και πιο ακραίο σε σχέση με τις παραδοσιακές καμπάνιες των ready-to-wear συλλογών.

Μένει να δούμε αν θα γνωρίσει την αναμενόμενη εμπορική επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα:

Happy Birthday Angelina: Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις της ηθοποιού

Beyoncé – Solange: Οι αδερφές Knowles πιο αγαπημένες από ποτέ σε φιλανθρωπικό event

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα