Ποιος αποκαλεί «τρομακτικά» τα κάστινγκ της Victoria Secret;

Splash/Smartmagna

Δεν περιμέναμε ότι το να φορέσει κάποια τα φτερά της Victoria Secret και να περπατήσει στο πιο προβεβλημένο catwalkτου πλανήτη, θα ήταν μια υπόθεση λίγων λεπτών αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμασταν και όσα περιέγραψε η ελληνοκυπριακής καταγωγής, Sophia Neophitou-Apostolou, η οποία εκτελεί χρέη, καλλιτεχνικού διευθυντή στο ετήσιο show.

«Μια πρώτη επιλογή για το ποιες θα μείνουν και ποιες θα φύγουν γίνεται από τον casting director, John Pfeiffer, αλλά η τελική απόφαση είναι υπόθεση που αφορά ολόκληρη την ομάδα. Καθόμαστε λοιπόν σε ένα τεράστιο τραπέζι, σε ένα δωμάτιο με πολύ έντονο φωτισμό και τα κορίτσια κάνουν πασαρέλα μπροστά μας, κατευθυνόμενες προς εμάς και πάλι πίσω». Και συμπληρώνει. «Είναι μια διαδικασία από την οποία περνούν όλες, κάθε χρόνο, ακόμα κι εκείνες που έχουν υπογράψει συμβόλαιο, γεγονός που τις εξουθενώνει ψυχολογικά».

Η ίδια η Sophia Neophitou-Apostolou περιγράφει την ημέρα του κάστινγκ ως, «τρομακτική» αλλά συμπληρώνει ότι τα μοντέλα πρέπει να είναι μεν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση αλλά όχι απαραίτητα πολύ αδύνατα.

Όσο για μας, δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι για το κατά πόσο ένα εκτυφλωτικό φως, μπορεί να πλήξει την σιλουέτα της Alessandra Ambrosio ή της Miranda  Kerr.