Ποιο είναι το κορίτσι από την Ινδία που είδαμε στην καμπάνια του Οίκου Burberry;

Το concept της νέας καμπάνιας του Οίκου Burberry δεν είχε κάτι το ασυνήθιστο, αυτό που μας τράβηξε όμως την προσοχή ήταν ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο, ενός μοντέλου από την Ασία. Πρόκειται για την Ινδή Neelam Johal, η οποία εδώ και μερικά χρόνια κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας.

Ξεκίνησε όταν ήταν μόλις δεκατριών ετών αλλά μέχρι να τελειώσει το σχολείο, ασχολούταν ερασιτεχνικά με το modelling, και όπως λέει η ίδια, αγαπούσε ανέκαθεν τη μόδα, αλλά ο στόχος της ήταν να ασχοληθεί με αυτήν σαν δημοσιογράφος και όχι σαν μοντέλο. Για αρκετά χρόνια διάβαζε μανιωδώς και προσπαθούσε να μάθει όσο περισσότερα γίνεται για τον θαυμαστό κόσμο της μόδας και την ιστορία του, έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο της, αλλά το χρυσό συμβόλαιο με τον Οίκο Burberry δεν άργησε να έρθει και τελικά το modelling την κέρδισε.

Συμμετείχε στο fashion show του Οίκου την περασμένη σεζόν και η εξωτική ομορφιά της δεν άφησε κανέναν αδιάφορο. Έτσι μια καμπάνια για την Burberry, και μάλιστα φωτογραφημένη από τον Mario Testino, ήταν αυτό που ακολούθησε. Πριν από μερικές μέρες, την είδαμε και πάλι στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, να περπατάει στην πασαρέλα φορώντας ρούχα του Οίκου.

Η μικρή Neelam είναι πολύ φιλόδοξη και παρόλο που παραδέχεται πως της αρέσει πολύ να δουλεύει με τον Christopher Bailey, στους άμεσους στόχους της είναι και άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Chanel, Givenchy, Hermès, Balenciaga και Kenzo. 

Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε πως έχει δεχτεί προτάσεις για να συμμετέχει σε ταινίες του Bollywood, ενδεχόμενο που δεν αποκλείει, αλλά τοποθετεί χρονικά στο απώτερο μέλλον, μιας και μόλις ξεκινάει ουσιαστικά το modelling και αισθάνεται πως έχει πολλά να δώσει σ’ αυτό.

Το μοντέλο που θαυμάζει περισσότερο από όλα, είναι η Naomi Campbell καθώς θεωρεί πως είναι αυτή που άνοιξε τον δρόμο σε όλες τις κοπέλες που δεν είναι λευκές, να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να κατακτήσουν την πασαρέλα.

Η Neelam είναι σήμερα δεκαοκτώ ετών, και είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα της γενιάς της.

Διαβάστε επίσης: Next Big Thing: Νέα και πολλά υποσχόμενα μοντέλα