Ποια σταρ εμφανίστηκε με το πιο ακριβό outfit στα ‘Οσκαρ;

Πανάκριβες δημιουργίες, κόσμησαν για ακόμα μια φορά το κόκκινο χαλί των Όσκαρ με τις σταρ να συναγωνίζονται η μία την άλλη σε λάμψη και στυλ. Bodyguards μάλιστα ακολουθούσαν τις ηθοποιούς για να προστατέψουν τα –δανεικά κυρίως- φορέματα και κοσμήματα που στοίχιζαν όσο ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και ένα εξοχικό μαζί. Το σύνολο όμως που ξεπέρασε σε αξία όλα τα υπόλοιπα ήταν αυτό της Cate Blanchett, ένα nude Armani Privé φόρεμα διακοσμημένο με λευκά λουλούδια το οποίο κόστιζε 100,000 δολάρια και πλαισιωνόταν από κοσμήματα Chopard, ανάμεσά του opal σκουλαρίκια, ένα διαμαντένιο βραχιόλι και ασορτί δαχτυλίδι τα οποία ανέρχονταν στο αστρονομικό ποσό των 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολούθησε η Charlize Theron με ένα Dior μαύρο φόρεμα και κοσμήματα Harry Winston τα οποία στοίχισαν 15.89 εκατομμύρια δολάρια ενώ τρίτη και καθόλου καταϊδρωμένη ήρθε η Sandra Bullock της οποίας το Alexander McQueen φόρεμα και τα κοσμήματα από τη Lorraine Schwartz εκτιμώνται γύρω στα 8.24 εκατομμύρια δολάρια.

Η Margot Robbie, (τιμή outfit 8,012 εκατομμύρια δολάρια) και η Jennifer Garner, (τιμή outfit 5,025 εκατομμύρια δολάρια) συμπλήρωσαν την ακριβή πεντάδα.

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez: Γιατί επιμένει στο ίδιο Versace φόρεμα τα τελευταία 14 χρόνια?