Περάστε κι εσείς μια μέρα χωρίς παπούτσια στηρίζοντας την Toms

Η TOMS μας προσκαλεί να γιορτάσουμε το «One Day Without Shoes», την παγκόσμια ημέρα χωρίς παπούτσια, με έναν μοναδικό τρόπο. Από τις 5 έως τις 21 Μαΐου, ποστάροντας στο instagram μια εικόνα ξυπόλητοι με το hashtag #withoutshoes η TOMS παρέχει ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ. TAKE A PIC = GIVE SHOES.

Η πρωτοβουλία του φετινού ODWS θα κορυφωθεί στη Θεσσαλονίκη σε ένα αξέχαστο μουσικό event στο νέο TOMS Flagship store, Τσιμισκή 22 (Στοά Παλιού Ταχυδρομείου – Στοά Πελοσώφ), 21/05 @ 19:00.

FOR ONE, ANOTHER

Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου ο ένας στηρίζει τον άλλον. Στην TOMS, είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά και την αλληλεγγύη, πίσω από κάθε προϊόν μας, 365 μέρες το χρόνο. Φέτος για πρώτη φορά, το One Day Without Shoes τιμά και την δική σας αφοσίωση στην ευαισθητοποίηση του κόσμου στο θέμα της Εκπαίδευσης και Υγείας των παιδιών. Για κάθε εικόνα με tag στο Instagram, η TOMS θα παρέχει ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

EXPERIENCE THE IMPACT

Στις 21 Μαΐου, δες το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας σου αποτυπωμένο στο συνολικό νούμερο των παπουτσιών που κατάφερες να προσφέρεις και έλα να το γιορτάσουμε παρέα: Φέτος, το «One Day Without Shoes» κορυφώνεται στη Θεσσαλονίκη! Σας περιμένουμε για ένα αξέχαστο μουσικό event στο νέο TOMS Flagship store όπου θα τραγουδήσουν οι Xaxakes!

Πάρε μέρος στη γιορτή και στην έμπρακτη βελτίωση της ζωής ενός παιδιού που το έχει ανάγκη!

Διαβάστε ακόμη:

Δέκα πράγματα που μπορούν να εξοργίσουν μια αδύνατη κοπέλα

Beyoncé-Kim Kardashian-Jennifer Lopez: Ποια πήγε πιο γυμνή στο MET Gala;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram