Παντρεύεστε; Τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτό το bazaar με τα πιο ωραία νυφικά

Ο οίκος Konstantinos Mélis διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Special Bridal Bazaar υποστηρίζοντας αυτή τη χρονιά, το φιλανθρωπικό Ίδρυμα Τζένη Καρέζη.

Στόχος του σχεδιαστή είναι να ενισχύσει το έργο του Ιδρύματος που φέρει το όνομα της μεγάλης μας ηθοποιού και επί 24 χρόνια προσφέρει δωρεάν Ανακουφιστική και Παρηγορητική Φροντίδα σε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους ασθενείς, με χρόνιες και μη ασθένειες. Ενώ οι πελάτισσες κατά τη διάρκεια του Bridal Bazaar θα δοκιμάζουν δείγματα νυφικών φορεμάτων παλαιότερων συλλογών του οίκου, θα έχουν την ευκαιρία να συνδράμουν στους σκοπούς του Ιδρύματος αγοράζοντας ένα ενθύμιο του 2017. Οι μοναδικές δημιουργίες του οίκου από τούλι, μουσελίνα, δαντέλα και ιδιαίτερα κεντήματα από λαμπερά κρύσταλλα θα βρίσκονται σε μειωμένες τιμές που αγγίζουν έως και το 70%.

Για την περίοδο του Bazaar κοστούμια της αξέχαστης ηθοποιού θα εκτίθενται στη boutique του οίκου, για να θυμηθούμε την πολυαγαπημένη καλλιτέχνιδα και να τιμήσουμε το έργο του Ιδρύματος που μας άφησε, ως παρακαταθήκη.

Το Special Bridal Bazaar θα διαρκέσει από 21 Νοέμβρη έως και 20 Δεκέμβρη, Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 με 20:00 και Σάββατο 10:00 με 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Karaoli Dimitriou  53, Vironas

Τ : +30 210 7665501 – 210 7648336

E : info@konstantinosmelis.com

Διαβάστε ακόμα:

Glitter & Metallics: Αυτή είναι η τάση που θα φοράτε όλες τον φετινό χειμώνα!

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram