Όσκαρ A’ Γυναικείου Ρόλου: Δείτε όλα τα φορέματα των νικητριών από το 1929

Πριν από κάθε μεγάλο event, όπως είναι και η διοργάνωση των βραβείων Oscar, υπάρχει πάντα η ανυπομονησία για τις εμφανίσεις των celebrities και τα outfits με τα οποία θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανυπομονησία φουντώνει όταν πρόκειται για τις ηθοποιούς που διεκδικούν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι της κατηγορίας της Καλύτερης Γυναίκας Ηθοποιού.

Μπορεί λοιπόν στις μέρες μας οι μεγάλοι οίκοι που ντύνουν τις λαμπερές celebrities να είναι λίγο πολύ γνωστοί και αναμενόμενοι, τι συνέβαινε όμως πίσω στα πρώτα χρόνια της διοργάνωσης; Ποια υπογραφή έφεραν οι δημιουργίες που φορούσαν ηθοποιοί όπως η Audrey Hepburn, η Grace Kelly και η Jessica Lange επάνω στη σκηνή των βραβείων; Και ποιο στυλ επέλεγε η καθεμια τους;

Oscar dresses 2

Τα συγκεκριμένα σκίτσα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο απεικονίζουν ακριβώς αυτό: κάθε μα κάθε φόρεμα που έχει φορεθεί από την εκάστοτε νικήτρια του Α’ Γυναικείου Ρόλου. Σε μερικά βέβαια το label είναι άγνωστο, δεν παύουν όμως να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και να μας μεταφέρουν σε εκείνα τα χρόνια.

Δείτε ακόμα: Πώς προετοιμάζονται οι αγαπημένες μας stars για την εμφάνιση τους στα βραβεία Oscar;