Οι πρωταγωνιστές του Harry Potter με Dior δημιουργίες: Οι φωτογραφίες που έγιναν viral στο Instagram

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την ημέρα που δημοσιεύτηκε το πρώτο Harry Potter βιβλίο, ωστόσο μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως μέχρι και σήμερα είναι από τις αγαπημένες μας σειρές βιβλίων και ταινιών. Το πρώτο βιβλίο, ο Harry Potter και η φιλοσοφική λίθος κυκλοφόρησε το 1997 με την συγγραφέα του, J.K Rowling να γνωρίζει τεράστια επιτυχία και αναγνώριση.

Ο νέος μαγικός κόσμος, τα ξόρκια και οι ιδιαίτεροι, πολυδιάστατοι χαρακτήρες μας κέρδισαν, κάνοντας μας να διαβάσουμε πολλές φορές τα βιβλία και να δούμε ακόμα περισσότερες φορές τις ταινίες. Μετά από εφτά βιβλία και οχτώ ταινίες, ένας viral λογαριασμός στο Instagram έρχεται να μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο τον Harry Potter και την παρέα του. Ο λόγος για τον λογαριασμό Gryffindior, τον οποίο δημιούργησε η Rachel Bernstein και απευθύνεται σε όσους από εμάς λατρεύουμε τις ταινίες Harry Potter και τη μόδα.

Ο τίτλος προέρχεται από τις λέξεις Gryffindor, που ήταν ο οίκος του Harry Potter στη σχολή μαγείας Howguarts και τη λέξη Dior, που είναι ο γνωστός σε όλους μας γαλλικός οίκος με την τεράστια πορεία στον χώρο της μόδας. Η δημιουργός λοιπόν ανεβάζει σε αυτό το λογαριασμό στιγμιότυπα από τις ταινίες του Harry Potter με όλους τους πρωταγωνιστές, μόνο που σε αυτές τις φωτογραφίες οι ηθοποιοί φορούν Dior δημιουργίες και μάλιστα από τις τελευταίες συλλογές του οίκου.

«Παρακολουθώ τις ταινίες του Harry Potter, αλλά και όλες τις συλλογές του οίκου Dior εδώ και χρόνια, και έχουν ένα κοινό. Μας μεταφέρουν σε έναν φανταστικό κόσμο». Αυτό έχει δηλώσει η Rachel Bernstein σε συνέντευξη της. Η art director μάλιστα έχει δηλώσει πως ο βασικός λόγος που δημιούργησε αυτό τον λογαριασμό στο Instagram ήταν επειδή ήθελε να εξασκηθεί στο Photoshop. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι fans των ταινιών και του οίκου ανακάλυψαν το προφίλ και μέσα σε λίγο μόνο καιρό ο λογαριασμός κέρδισε πολλούς followers.

Εάν λοιπόν είστε και εσείς λάτρεις των ταινιών αλλά και της μόδας, αξίζει να κάνετε ένα follow στο Gryffindior.