Οι πιο κομψές καμπαρντίνες που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σας

Είναι πλέον επίσημο. Το φθινόπωρο έχει φτάσει και η θερμοκρασία σιγά σιγά αρχίζει να πέφτει. Πριν όμως ξεκινήσει η πραγματική δροσιά και αναγκαστούμε να αντικαταστήσουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα με τα φθινοπωρινά χρειάζεται να κάνουμε κάποιες νέες αγορές.

Σίγουρα το μυαλό σας πηγαίνει αυτομάτως στις νέες τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν. Πριν υιοθετήσετε όμως τα νέα trends, θα πρέπει να είστε σίγουρες πως δεν λείπουν από τη συλλογή σας κάποια από τα must have κομμάτια. Και συγκεκριμένα η καμπαρντίνα.

Πρόκειται για το ιδανικό πανωφόρι για τους μήνες του φθινοπώρου, καθώς είναι όσο ζεστό χρειάζεται. Φυσικά, είναι και ένα από τα πιο κομψά και διαχρονικά κομμάτια που έχουμε στη συλλογή μας.

Φέτος το φθινόπωρο λοιπόν, επενδύστε σε μία, δύο ή και περισσότερες καμπαρντίνες και είναι σίγουρο πως θα βρείτε άπειρους τρόπους για να τις φορέσετε. Προτιμήστε μία καρό σε γήινες αποχρώσεις, αλλά και μία σε suede ύφασμα. Για τις πιο casual εμφανίσεις σας μία καμπαρντίνα σε pastel απόχρωση θα σας κάνει σίγουρα να ξεχωρίσετε.

 

Δείτε επίσης τα λευκά sneakers που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας.