Οι πιο καλοκαιρινές τσάντες από σχέδια Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών που δημιουργήθηκαν για καλό σκοπό.

Φέτος 56 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές όπως οι: Αντώνης Κυριακούλης, Γιάννης Βαρελάς, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Στέφανος Ρόκος, Κάτια Δελατόλα, Αντωνάκης Χριστοδούλου,  Φίλιππος Θεοδωρίδης, Daniel Egneus, Eileen Bostford και Ewa Zak, δημιούργησαν τη φετινή συλλογή των Waterbags. Τη συλλογή συμπληρώνουν με σχέδια τους παιδιά από το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο της Ίμβρου που ζωγράφισαν με φαντασία «Τι είναι ο κόσμος για εσένα με ένα σχέδιο και ένα χρώμα», μαθητές του Ι.Β. της Σχολής Μωραΐτη και 10 φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που κέρδισαν με τα πρωτότυπα σχέδια τους σε διαγωνισμό που διεξήγαγαν οι Waterbags σε συνεργασία με την Α.Σ.Κ.Τ. τον περασμένο Φεβρουάριο.

Katia Delatola
Yannis Varelas
Daniel Egneus
Suzanna Laskaridi

Στην παραλία, για ψώνια, στην πόλη και φυσικά στην εκδρομή, η Waterbag χωράει τα πάντα και ταιριάζει παντού!

Ένα μοναδικό πατρόν και αμέτρητα διαφορετικά χρώματα με σχέδια για όλες και για όλους. Μια συμβολική τιμή και ένας καλός σκοπός από πίσω. Με τα έσοδα των πωλήσεων οι Waterbags ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.

Στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του CΟVΙD-19 πραγματοποιήθηκαν δωρεές προστατευτικού εξοπλισμού στα Περιφερειακά Ιατρεία και Κέντρα Υγείας των νησιών: Σκιάθου, Αστυπάλαιας, Δονούσας, Σχοινούσας, Κουφονησίων, Ηρακλειάς καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου.

Θα τις βρεις στα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς και σε πολλά νησιά της Ελλάδας. Φέτος το καλοκαίρι οι Waterbags ενώνουν τις δυνάμεις τους με το διεθνές brand ΤΟΜS και η συλλογή των Waterbags θα φιλοξενείται στα δύο καταστήματα TOMS στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Katia Delatola

There is more

Μόνο για φέτος το καλοκαίρι η ανάγκη έγινε έμπνευση και οι καλλιτέχνες χάρισαν τα σχέδια τους και δημιούργησαν limited edition μάσκες. Με την αγορά κάθε Watermask, μια μάσκα ατομικής προστασίας δωρίζεται στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Δημόσιων Δομών Υγείας της Νησιωτικής Ελλάδας.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη λίστα καλλιτεχνών και συνεργατών

Ενδεικτικά σημεία πώλησης: Αθήνα – Πωλητήρια του Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη και Κριεζώτου, Pavilion), TOMS (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) Gallery Marneri, A Future Perfect, Flaneur, ΜΟΜUS κ.α. καθώς και σε πολλά νησιά όπως στη Σέριφο, Τήνο, Σπέτσες, Δονούσα, Σκόπελο, Πάρο κ.α.

Antonis Kyriakoulis
Alexis Kyritsopoulos
Philippos Theodorides

Διάλεξε την Waterbag και τον καλλιτέχνη που αγαπάς και στήριξε το σημαντικό τους έργο!  

Waterbags – More than a bag

Follow @water_bags

https://waterbags.gr/

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα