Οι Mary-Kate και Ashley Olsen σε μία σπάνια συνέντευξη αποκαλύπτουν το γιατί προστατεύουν τόσο πολύ την προσωπική τους ζωή

Instyle US

Οι Mary Kate και Ashley Olsen μίλησαν εκ βαθέως σε μια σπάνια συνέντευξη. Καθώς μιλούσαν στο περιοδικό i-D σχετικά με την σειρά ρούχων “The Row” που κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία, η Mary Kate δήλωσε πως και οι δύο έχουν μεγαλώσει, έτσι ώστε να ακολουθούν μία ιδιωτική προσωπική ζωή.

“Έχουμε μεγαλώσει ως διακριτικοί άνθρωποι,” δήλωσε, όταν ρωτήθηκε για το διακριτικό στυλ των ρούχων του “The Row”. Και η Ashley πρόσθεσε, “θεωρώ πως αυτή είναι τελικά η αισθητική μας, ο τρόπος που μας αρέσει να σχεδιάζουμε. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν εκτιμούμε και κάτι πραγματικά φανταχτερό και μαξιμαλιστικό. Μερικές φορές μάλιστα η συλλογή ξεκινάει κάπως έτσι και στη συνέχεια αφαιρούνται πολλά στοιχεία. Δεν ξεκινάμε πάντα με τόση απλότητα”.


Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ashley αποκάλυψε πως και οι δύο ήθελαν να είσαι τόσο διακριτικές σε σχέση με αυτό το νέο εγχείρημα, που σκόπευαν να κρατήσουν τα ονόματά τους εκτός εταιρίας οριστικά. “Δεν θέλαμε να είμαστε μπροστά από αυτό, ούτε θέλαμε απαραίτητα να γνωρίζει ο κόσμος πως είμαστε εμείς ,” είπε. “Όλο αυτό έχει να κάνει πραγματικά με το προϊόν, σε σημείο που σκεφτόμασταν, ‘ποιος θα μπορούσε να αναλάβει να είναι μπροστά σε όλο αυτό, ώστε να μην χρειαστεί να το κάνουμε εμείς;'”.

Η Elizabeth Olsen παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε σαν να μη συνέβη τίποτα!


Οι δίδυμες φέτος το καλοκαίρι γιορτάζουν τα 15 χρόνια κυκλοφορίας της αγαπημένης τους σειράς, αλλά δεν πρόκειται φυσικά να το γιορτάσουν με κάποιον υπερβολικό εορτασμό. Εξάλλου, το brand τους είχε πάντα στο επίκεντρο μόνο την μόδα.


“Νομίζω ότι είμαστε τελειομανείς και δουλεύουμε πολύ σκληρά, πάντα δουλεύαμε σκληρά,” λέει η Mary Kate. “Οπότε είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι το βλέπουν σαν ένα τέλειο προϊόν ή ένα προϊόν που δίνει την αίσθηση του ολοκληρωμένου, της πληρότητας. Νομίζω ότι ο λόγος που κάνουμε μόδα είναι για να προσπαθούμε συνεχώς να διορθώνουμε τις ατέλειες μας, και πάντα έχεις την επόμενη σεζόν για να το κάνεις αυτό. Είναι επίσης δουλειά μας να βρίσκουμε την κάθε ατέλεια, να διασφαλίζουμε ότι συνεχώς θα πιέζουμε τον εαυτό μας, θα εκπαιδεύουμε τα μάτια μας, φροντίζοντας να εξυπηρετούνται όλοι. Απλώς με το να εξελισσόμαστε και να μαθαίνουμε”.


Πηγή: instyle.com