Οι λευκές τσάντες που δεν θα σταματήσουμε να κρατάμε αυτό το καλοκαίρι
Instagram @lepandorine

Σίγουρα, η κλασική και μαύρη τσάντα έχει μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη γκαρνταρόμπα σου. Φυσικά μπορούμε να σε καταλάβουμε απολύτως καθώς οι μαύρες τσάντες ταιριάζουν με τα πάντα και είναι  ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε περίσταση. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι οι μοναδικές που συνδυάζονται τόσο εύκολα.

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και ονειρευόμαστε τις στιγμές που θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι χωρίς να χρειαστεί να έχουμε ενημερώσει πρώτα με κάποιο μήνυμα τόσο περισσότερο σκεφτόμαστε όλα τα looks που θα δημιουργήσουμε. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, σίγουρα αξίζει να κρατήσεις στη ντουλάπα την αγαπημένη σου μαύρη τσάντα και να την αντικαταστήσεις με μία σε λευκό χρώμα. Με αυτό τον τρόπο τα καλοκαιρινά σύνολα σου θα αποκτήσουν περισσότερη λάμψη και φως, ενώ το λευκό χρώμα λειτουργεί ακριβώς όπως και το μαύρο. Ταιριάζει με τα πάντα. Συνεπώς δεν θα χρειαστεί να το πολυσκέφτεσαι καθώς μία λευκή τσάντα θα ταιριάζει με κάθε σου look.

Ευτυχώς για εσένα και για όλες μας, μπορείς να βρεις ήδη στα e-shops μία μεγάλη ποικιλία από λευκές τσάντες σε κάθε μέγεθος και στιλ, ώστε να επιλέξεις τη δική σου αγαπημένη για τη νέα σεζόν. Εμείς βέβαια έχουμε ήδη ξεχωρίσει μερικές και σου τις προτείνουμε. 

Τσάντα Le Pandorine

Τσάντα Le Pandorine
Le Pandorine
Τσάντα Le Pandorine
Τσάντα Le Pandorine
Τσάντα Le Pandorine
Τσάντα Le Pandorine
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα