Ο Versus Versace έχει νέο καλλιτεχνικό διευθυντή

Πριν από μερικούς μήνες ο Anthony Vaccarello συνεργάστηκε με τον Versace και το κοινό είχε ενθουσιαστεί. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής ανέλαβε να δημιουργήσει μία capsule συλλογή για τον Versus Versace η οποία γνώρισε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία. Φαίνεται λοιπόν πως η Donatella Versace εκτίμησε ιδιαίτερα τη δουλειά του Vaccarello και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να κάνει τη συνεργασία τους πιο μόνιμη.

Έτσι από σήμερα ο Anthrony Vaccarello είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Versus Versace, μόλις μερικούς μήνες μετά την πρώτη του επαφή με τον Οίκο. «Αυτό που με έκανε να τον ξεχωρίσω ανάμεσα σε άλλους νέους σχεδιαστές είναι το ταλέντο του φυσικά αλλά και η αισθητική του που ταιριάζει απόλυτα με τον Versace. Ελπίζω ότι θα φέρει νέα πνοή στο brand και γι’ αυτόν τον λόγο λατρεύω το γεγονός ότι θα συνεργαστούμε» δήλωσε η Donatella ανακοινώνοντας το όνομά του στη θέση της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.

«Η νέες μου αρμοδιότητες μου δίνουν την ευκαιρία να εκφράσω μια τελείως διαφορετική πλευρά της δημιουργικότητάς μου, επιπλέον είναι πολύ διασκεδαστικό να δουλεύει κανείς με τη Donatella» είπε ο ίδιος ο δημιουργός.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα δει το φως της δημοσιότητας η πρώτη συλλογή με την υπογραφή του. Εμείς πάντως ανυπομονούμε.

Διαβάστε ακόμα:

Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε το αγαπημένο φυλαχτό της Ελένης Μενεγάκη με έκπτωση

Shopping guide: Βρήκαμε τα ωραιότερα φορέματα που κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram