Ο Tommy Hilfiger πήγε το TommyNow στο Λονδίνο με τον Lewis Hamilton και τη H.E.R για να γιορτάσουν τη βιωσιμότητα, τη συμμετοχικότητα και την πολυμορφία

Η Tommy Hilfiger στο TOMMYNOW show για την Άνοιξη 2020 στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο, γιόρτασε τη δύναμη της πίστης και την πεποίθηση ότι η πρόοδος επιτυγχάνεται καλύτερα μέσω συνεργασιών. Σύμφωνα με το όραμα του brand να μην σπαταλάει τίποτα και να αγκαλιάζει τους πάντες, το in-season event ανέδειξε τη βιωσιμότητα και τη συμμετοχικότητα στην καρδιά της τέταρτης TommyXLewis συλλογής που σχεδιάστηκε από τον Tommy Hilfiger και τον Lewis Hamilton. Προκειμένου να δώσουν ένα μοναδικό twist, οι δύο συνεργάτες κάλεσαν τη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιό H.E.R., να εμπλουτίσει με την αυθεντική της πινελιά 12 statement-making TommyXLewisXH.E.R. κομμάτια, διευρύνοντας περαιτέρω το μήνυμα της σεζόν για συλλογική ενότητα.

Μετά από επτά σεζόν που ταξιδεύει ανά τον κόσμο, το TOMMYNOW runway event διαδραματίστηκε και πάλι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας στην Tate Modern, The Tanks, ως μια επιστροφή στο σπίτι του Lewis Hamilton. Το in-season TOMMYNOW runway show έφερε σε επαφή τους παγκόσμιους καταναλωτές με το νεανικό πνεύμα, την αισιοδοξία και τη διάθεση για αλλαγή του brand. Μέσα από την πλατφόρμα TOMMYNOW, το brand συνεχίζει ξεπερνά τα όρια σχετικά με το τι πρέπει να πρεσβεύει η μόδα, την εμπειρία που πρέπει να προσφέρει και -το πιο σημαντικό- τον διάλογο που ανοίγει.

Το event βασίστηκε στην επιτυχημένη πλατφόρμα του Tommy Hilfiger “See Now, Buy Now”, με τα runway look να είναι άμεσα διαθέσιμα προς πώληση περισσότερες από 70 χώρες.

Αυτή η σεζόν γιορτάζει την πίστη: πίστη στο ποιος είσαι, σε τι πιστεύεις και στο που θες να πας. Η τέταρτη συνεργασία του Tommy Hilfiger και του Lewis Hamilton είναι η ενσάρκωση αυτής της κοινής αξίας – της λέξης που βρίσκεται ως τατουάζ στο χέρι του global brand ambassador, της αρετής που διαπνέει τις συλλογές για την Άνοιξη του 2020 και την ίδια την εμπειρία της πασαρέλας.

Αυτή τη σεζόν, το TOMMYNOW πηγαίνει πίσω σε αυτά που είναι τα πιο σημαντικά, οδηγώντας το κοινό σε ένα ταξίδι αισθήσεων που γιορτάζει το όραμα της αειφόρου ανάπτυξης του Tommy Hilfiger, δηλαδή να δημιουργεί μόδα που δεν σπαταλά τίποτα και που τους αγκαλιάζει όλους. Ο Tommy Hilfiger και ο Lewis Hamilton παρουσίασαν την TommyXLewis, την πιο βιώσιμη συλλογή τους μέχρι σήμερα, με πάνω από 75% των στιλ να είναι βιώσιμα. Τα κομμάτια είναι  φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι, ανακυκλώσιμα υλικά, εναλλακτικές λύσεις αλλά και πλύσεις denim με χαμηλή επίπτωση στο περιβάλλον.

Η συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 συνεχίζει να συνδυάζει την ισχυρή κληρονομιά του TOMMY HILFIGER με το streetwear στιλ του Lewis Hamilton, καθώς τα military blues και τα πράσινα χρώματα συνδυάζονται με ουδέτερους τόνους και neon pop. H έμπνευση που έδωσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός H.E.R., χαρακτηρίζει 12 statement κομμάτια της συλλογής τα οποία παρουσιάζουν την γραφική απεικόνιση των στίχων της τραγουδίστριας. Από τη χρηστικότητα έως το prep, η TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 γιορτάζεται με έναν φρέσκο και εκλεπτυσμένο τρόπο μέσα από iconic κομμάτια που αντανακλούν το σύγχρονο αμερικανικό ντύσιμο. Παραμένοντας πιστή στην κληρονομιά της, η συλλογή HILFIGER COLLECTION, αντλεί έμπνευση από τα αρχεία του brand ενώ παράλληλα προσθέτει ένα σύγχρονο twist σε εμβληματικές σιλουέτες και ενσωματώνει τη σημαία του brand σε αξεσουάρ και elevated κομμάτια. Προς τιμήν της 35ης επετείου της μάρκας, η υπογραφή HILFIGER Crest λάμπει μέσα σε all-over graphic, tonal graphic τοποθετήσεις, ράβδους και πλούσια κεντήματα.

Loyalty to championing long-held values further extends to inclusivity and diversity, with TOMMYNOW Spring 2020 embracing the philosophy of “Style for All” – a belief that great style erases all boundaries in gender, age, ethnicity and body type. TommyXLewis and TommyXLewisXH.E.R. offer extended sizing for all body types, while HILFIGER COLLECTION created men’s and women’s pieces in parallel to encourage sharing wardrobe staples across genders.

Η αφοσίωση στις μακροχρόνιες αξίες  επεκτείνεται στη συμμετοχικότητα και την ποικιλομορφία, με το TOMMYNOW για την Άνοιξη 2020 να αγκαλιάζει τη φιλοσοφία του “Style for All” – μια πεποίθηση ότι το μεγαλειώδες στιλ δεν έχει φυλετικά όρια, όρια ηλικίας, εθνικότητας και σωματότυπου. Οι συλλογές TommyXLewis και TommyXLewisXH.E.R. προσφέρουν μεγαλύτερα μεγέθη για όλους τους τύπους σώματος, ενώ η HILFIGER COLLECTION  δημιούργησε κομμάτια για άνδρες και γυναίκες που ενθαρρύνουν την κοινή γκαρνταρόμπα μεταξύ φύλλων.

Οι συλλογές για την Άνοιξη 2020 «σκέφτονται» πέρα από την εποχή, προς το μέλλον – εστιάζοντας στο ταξίδι του να μην σπαταλάς τίποτα και να τους αγκαλιάζεις όλους.