Ο στυλίστας της Lady Gaga και καλλιτεχνικός διευθυντής της Diesel μας λέει πώς να φορέσουμε το τζιν

Την προηγούμενη εβδομάδα το brand, Diesel παρουσίασε την πρώτη της συλλογή υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του πρώην στυλίστα της Lady Gaga,  Nicola Formichetti. Με αφορμή αυτό ο Formichetti έδωσε στο InStyle UK μερικές συμβουλές όχι μόνο για το πώς να πετύχουμε την τέλεια εφαρμογή στα τζιν αλλά και για το πώς να τα συνδυάσουμε.

Η τέλεια εφαρμογή

Δοκιμάστε όσα περισσότερα τζιν σε όσα περισσότερα διαφορετικά στυλ μπορείτε.  Όταν βρείτε αυτό που είναι το σωστό για σας κρατήστε το. Το δικό μου αγαπημένο είναι το Diesel Jogg jeans.

Τα τζιν δεν φοριούνται μόνο μέρα

Η μαγεία του denim είναι ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε να δείχνει cool. Για το βράδυ ξεσαλώστε και βάλτε ότι πιο εντυπωσιακό πάνω σας. Εφόσον φοράτε τζιν είστε ασφαλής.

Φροντίστε να μην περνάτε απαρατήρητη

Το leopard πουκάμισο με το σατέν jacket (Venice) σε συνδυασμό με ένα τζιν, όπως το έδειξα στην pre-autumn/winter 2014 κολεξιόν μου σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Είναι όλα στις λεπτομέρειες

Στη Diesel προσφέρουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία πρωτότυπων και καινοτόμων ξεβαμμάτων.  Δεν μπορώ καν να ξεκινήσω να τα απαριθμώ γιατί θα έπιαναν πολλές σελίδες. Αλλά αυτό είναι το μυστικό για να δημιουργήσεις εντυπωσιακά τζιν.

Τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν το σύνολο

Τα φανταστικά παπούτσια μου σε μαύρο δέρμα και μεταλλικές λεπτομέρειες θα δώσει μια πανκ νότα στο σύνολο σας.

Διαβάστε επίσης: 

Άποψη: Να γιατί η Nicole Kidman στην ταινία Strangerland θα είναι καλύτερη από ποτέ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα