Ο σχεδιαστής Olivier Rousteing με ένα συγκινητικό post μοιράζεται την τραυματική εμπειρία που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

@olivier_rousteing/Instagram

«ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ. Επιτέλους νιώθω έτοιμος να μοιραστώ αυτό. Το έκρυβα για πολύ καιρό αλλά ήρθε η ώρα να το μάθετε. Ακριβώς έναν χρόνο πριν, το τζάκι στο σπίτι μου εξερράγη. Ξύπνησα το επόμενο πρωί στο νοσοκομείο του Saint Louis στο Παρίσι…».

@olivier_rousteing/Instagram

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής του οίκου Balmain παρουσίασε φέτος τη συλλογή του μέσα σε κλίμα συγκίνησης και όλοι θεώρησαν ότι η τόσο συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα οφειλόταν στη συμπλήρωση των 10 χρόνων του ως καλλιτεχνικός διευθυντής στον οίκο. Λίγες μέρες μετά, με μια ανάρτηση του στα social media μοιράστηκε το μυστικό που τόσο καιρό τον βάραινε.

«Έκανα τα πάντα για να κρύψω αυτή την ιστορία από όσους περισσότερους ανθρώπους ήταν δυνατόν… Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος γιατί ντρεπόμουν τόσο πολύ, ίσως αυτή η εμμονή με την τελειότητα για την οποία ο χώρος της μόδας είναι γνωστός, ίσως και οι δικές μου ανασφάλειες».

Όπως εκμυστηρεύτηκε, στις συνεντεύξεις του έκανε τα πάντα προκειμένου να κρύβει τα σημάδια του, με ζιβάγκο, μάσκες ακόμα και κοσμήματα που κάλυπταν ολόκληρα τα χέρια του, ενώ παράλληλα δημιουργούσε τη νέα του συλλογή. Τότε συνειδητοποίησε ότι «η δύναμη των social media είναι να αποκαλύψει μόνο ότι θέλεις να δείξεις! Σαν να μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε ένα δικό μας αφήγημα που αποφεύγει ότι δεν θέλουμε να δούμε ή να δείξουμε».

Έναν χρόνο μετά ο Olivier Rousteing γυρίζει σελίδα και ξεκινάει από την αρχή. Χαρούμενος, υγιής και ευγνώμον στους γιατρούς, στην ομάδα του και στον Θεό, ξέρει ότι «ο ήλιος θα βγαίνει πάντα μετά την καταιγίδα».

Μαρία Δάσιου