Ο Όμιλος B&F απέσπασε μια ακόμη πολύ σημαντική διάκριση

Ο  Όμιλος B&F, βραβεύθηκε ως «Χρυσός Πρωταγωνιστής της δεκαετίας 2010 – 2020» στο πλαίσιο των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για έκτη φορά η Direction Business Network.

Ο Όμιλος B&F, με τα δημοφιλή brands BSB και Lynne, έχει γνώση και εμπειρία 40 ετών στο χώρο της μόδας.

Είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους και δυναμικότερους ομίλους στην Ελλάδα, έχοντας ταυτόχρονα αξιοσημείωτη διεθνή παρουσία σε 21 χώρες. Με κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας του την πρωτοπορία, την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια, τον σεβασμό προς τους πελάτες του και τον τελικό καταναλωτή, ο Όμιλος B&F συναγωνίζεται επάξια πολυεθνικούς ανταγωνιστές στο χώρο της γυναικείας ένδυσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BSB (@bsbofficial)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lynne (@lynne_world)

Κατέχει μάλιστα την κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά. Μέσω των δυναμικών brands που κατέχει, ο Όμιλος B&F έχει κατακτήσει πληθώρα σημαντικών βραβείων και διακρίσεων. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια είναι πρωτοπόρος και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, διαγράφοντας σταθερά ανοδική πορεία.

“Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την B&F να βραβεύεται ως «Χρυσός Πρωταγωνιστής της Δεκαετίας». Η βράβευση αυτή συμπίπτει χρονικά με τα 40 χρόνια από την ίδρυση της BSB το 1980, του μετέπειτα Ομίλου B&F. Ο Όμιλος μας, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αλλά και με τον ενθουσιασμό, τη γνώση και την αφοσίωση πλέον και της νέας γενιάς, πορεύεται με αισιοδοξία για την περεταίρω εξέλιξή του και την κατάκτηση ακόμα υψηλότερων κορυφών”, δήλωσε ο κ. Βασίλης Μπιθαράς – Διευθύνων Σύμβουλος B&F.

“Η συγκεκριμένη διάκριση ανταμείβει τις προσπάθειες των ανθρώπων της εταιρείας μας. Συμβολίζει την αναγνώριση της δυναμικής και της πολυετούς συνεισφοράς μας στην ελληνική οικονομία. Αποτελεί λοιπόν κινητήρια δύναμη στην προσπάθεια μας για μελλοντική ανάπτυξη.  Συγχαρητήρια στις Εκδόσεις Direction για τον θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», όπου αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται το ελληνικό επιχειρείν και δίνει ώθηση στις επιχειρήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και στο ανθρώπινο δυναμικό της B&F για την διάκριση μας.”  

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα