Ο γιος της Elizabeth Hurley μεταποιεί σε κοστούμι το θρυλικό Versace φόρεμα με τις παραμάνες που έγινε viral από τη μητέρα του

Instagram @hello__ru

Όταν η Elizabeth Hurley περπάτησε στο κόκκινο χαλί με το μαύρο Versace φόρεμα με τις χρυσές παραμάνες το 1995, οι fashion experts γνώριζαν πολύ καλά πως αυτή η εμφάνιση πρόκειται να συζητιέται για πολλά χρόνια ακόμα. Όπως και συνέβη, καθώς 25 χρόνια μετά, το φόρεμα της ηθοποιού αποτελεί ακόμα πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές αλλά και πολλές γυναίκες.

Φέτος μάλιστα, 25 χρόνια μετά, ο Damien Hurley, γιο της Elizabeth, παρευρέθηκε σε ένα event στο Λονδίνο, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, του οποίου η έμπνευση ήταν το φόρεμα της μητέρας του.  Το μοντέλο επέλεξε να αντιγράψει το 90s look της μητέρας του, φορώντα ένα μαύρο Versace blazer, το οποίο είχε χρυσές παραμάνες όπως ακριβώς και το φόρεμα.

Φέτος μάλιστα, η Elizabeth Hurley ανέφερε σε συνέντευξη της πως από τη στιγμή που φόρεσε το συγκεκριμένο φόρεμα στις πρεμιέρες των ταινιών Four Weddings and a Funeral  και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τον Hugh Grand, η ζωή της άλλαξε για πάντα. «Ήμουν πραγματικά απροετοίμαστη για όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ» δήλωσε καθώς η εμφάνιση της με αυτό το φόρεμα βοήθησε την καριέρα της να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Μετά από εκείνη τη βραδιά μάλιστα, πρωταγωνίστησε σε καμπάνια της Estée Lauder, αλλά και κέρδισε αρκετούς ρόλους.

Instagram @hello__ru

Instagram @hello__ru

Instagram @hello__ru

Instafeed