Ο David Bowie πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Louis Vuitton

Ότι η βιομηχανία της μουσικής είχε πάντα άμεση σχέση με αυτή της μόδας, είναι κάτι που λίγο – πολύ το ξέραμε αλλά ότι θα βλέπαμε τις καρέκλες των πιο ακριβοπληρωμένων τοπ μοντελ του χώρου να τρίζουν εξαιτίας των αγαπημένων μας μουσικών, αυτό ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα τροπή που δεν την περιμέναμε.

Μετα το πετυχημένο «Saint  Laurent  Music  Project» του HediSlimane, σειρά έχει ο οίκος Louis  Vuitton, που ανεβάζει κι άλλο τον πήχη του παιχνιδιού, καθώς επιστρατεύει τον David Bowie για να πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας «L’Invitation au Voyage», που είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι.

Το στόρι, πάνω στο οποίο βασίστηκε το περσινό promovideo, ήθελε την Arizona  Museνα τρέχει στους μυστηριώδεις διαδρόμους του Λούβρου αναζητώντας έναν πολύτιμο φάκελο – αν κρίνουμε από την εμμονή της να τον ανακαλύψει, πρέπει να περιείχε σημαντικά μυστικά – τον οποίο αφού τον απέκτησε, επιβιβάστηκε μαζί του σε ένα κόκκινο αερόστατο και πέταξε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το δεύτερο μέρος, στο οποίο συμμετέχει ο David Bowie, γυρίστηκε φέτος το καλοκαίρι στη Βενετία, χωρίς όμως να αναφέρουν τίποτα για το αν θα δούμε την Arizona  Muse  να εμφανίζεται στο πλευρό του.

Αυτό που μπορούμε όμως να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο David Bowie δεν θα είναι ο μόνος που θα χαρίσει τη λάμψη του στο μουσικό project του οίκου, καθώς δίπλα στο δικό του θα δούμε να προστίθενται τα ονόματα των Keith Richards, Bono και Madonna.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα