Νύχτες Πρεμιέρας: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στην Αίθουσα» στο Μέγαρο Μουσικής

NDP Agency

Με την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα» και την απονομή του τιμητικού βραβείου «Γιώργος Τζιώτζιος» στον ελληνογάλλο δημιουργό έκλεισε την αυλαία του το 25ο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας- Νύχτες Πρεμιέρας. Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και στο πλευρό του Κώστε Γαβρά βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας  Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Δημήτρης Τάρλοου, Χρήστος Στέργιογλου και Γιώργος Χωραφάς αλλά και ο συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η ταινία, Γιάνης Βαρουφάκης.

Τα φλας των φωτογράφων όμως άστραψαν και με τις λαμπερές εμφανίσεις τριών κυριών. Η Λένα Δροσάκη, η Δανάη Στράτου και η Έμιλυ Κολιανδρή παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας και ήταν πολύ κομψές.

Τι επέλεξαν να φορέσουν; 

Η Έμιλυ Κολιανδρή επέλεξε να φορέσει ένα λευκό maxi ασύμμετρο φόρεμα του ελληνικού fashion brand Zeus+Δione, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα χρυσό clutch.

NDP Agency

Η Δανάη Στράτου επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ασημί απόχρωση και χρυσά κοσμήματα.

NDP Agency

Η Λένα Δροσάκη έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα με το μαύρο one shoulder φόρεμα της, το οποίο ήταν μία δημιουργία του Βασίλη Ζούλια. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοάκουνα πέδιλα.

NDP Agency