Νοικιάστε ρούχα! 5 online shops που θα ανανεώσουν οικονομικά την γκαρνταρόμπα σας
Ολόσωμη τζιν φόρμα
Credit: Nuuly/Instagram

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η οικονομία είναι σημαντική και οι σπατάλες δεν είναι καλή ιδέα. Αντί να αγοράζετε ρούχα που ενδεχομένως να μη φορέσετε ποτέ ξανά, μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση είναι η ενοικίαση τους. Υπάρχουν πλέον online υπηρεσίες που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα, καλύπτοντας κάθε μέγεθος, στιλ και ανάγκη.

Σήμερα λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε πέντε υπηρεσίες ενοικίασης ρούχων για να ανανεώσετε οικονομικά την γκαρνταρόμπα σας. Κάθε μια από αυτές έχει τα ξεχωριστά της χαρακτηριστικά και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Online υπηρεσίες ενοικίασης ρούχων

Nuuly: Οι καλύτερες ολόσωμες φόρμες

Vivrelle: Οι καλύτερες τσάντες

Rent the Runway: Τα καλύτερα επώνυμα ρούχα

Gwynnie Bee: Τα καλύτερα plus size

Switch– Τα καλύτερα κοσμήματα

Nuuly – Οι καλύτερες ολόσωμες φόρμες

Το Nuuly προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία ενοικίασης ρούχων από τρεις διάσημες μάρκες – Free People, Urban Outfitters και Anthropologie. Με ένα μηνιαίο σταθερό κόστος, μπορείτε να αποκτήσετε έξι κομμάτια για κάθε περίσταση. Επίσης μπορείτε να κρατήσετε τα κομμάτια όσο θέλετε χωρίς καμία ποινή αν είστε ενεργό μέλος.

Vivrelle – Οι καλύτερες τσάντες

Αν ονειρεύεστε μια τσάντα σχεδιαστή που κανονικά θα κόστιζε μια περιουσία, τότε το Vivrelle είναι για εσάς. Με δυνατότητα ενοικίασης Chanel, Miu Miu, Bottega, Loewe και πολλών άλλων, θα αποκτήσετε την τσάντα των ονείρων σας σε λογική τιμή για έναν μήνα!

Rent the Runway – Τα καλύτερα επώνυμα ρούχα

Το Rent the Runway είναι ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα ονόματα στον χώρο της ενοικίασης ρούχων. Με επιλογές από γοητευτικά φορέματα για γάμους ή βραδινές εξόδους μέχρι κομμάτια υψηλής ραπτικής, καλύπτει κάθε περίσταση.

Gwynnie Bee – Τα καλύτερα plus size

Η Gwynnie Bee προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας στιλ, με ευελιξία όσον αφορά τον προϋπολογισμό και το μέγεθος. Με ποικιλία σχεδιαστών όπως Ralph Lauren, Leota και Calvin Klein, μπορείτε να κρατήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια για όσο θέλετε.

Switch – Τα καλύτερα κοσμήματα

Με το Switch, μπορείτε επιτέλους να φορέσετε σχέδια του οίκου Cartier χωρίς να επιβαρύνετε το πορτοφόλι σας. Μπορείτε να κρατήσετε υπέροχα κοσμήματα και τσάντες σχεδιαστών για όσο θέλετε και να δείτε πώς είναι από πρώτο χέρι να τα έχετε όλα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα