Η νέα, συλλεκτική Barbie έχει άρωμα ανατολής

To πολύ γνωστό κατάστημα Luisaviaroma το οποίο εδρεύει στη γειτονική Ιταλία, αλλά διαθέτει πελάτες από όλο τον κόσμο, διοργανώνει δύο φορές τον χρόνο το Firenze4Ever. Πρόκειται για ένα event που ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση των bloggers από όλο τον κόσμο με τα γνωστά brands που εμπορεύεται, δίνοντας και στις δύο πλευρές την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στη μόδα και όχι μόνο. Το Firenze4Ever λαμβάνει χώρα στη Φλωρεντία ακριβώς πριν από το Pitti Immagine, λίγο πριν αρχίσουν δηλαδή οι Εβδομάδες Μόδας στις γνωστές πρωτεύουσες.

Ξεκινάει λοιπόν και φέτος, για δέκατη φορά, στις 10 Ιανουαρίου και με τίτλο Oriental Obsession και με αυτή την ευκαιρία η Luisaviaroma συνεργάστηκε με τη Mattel για τη δημιουργία μιας συλλεκτικής κούκλας Barbie  η οποία έχει επηρεαστεί από τους πολιτισμούς της ανατολής.

Η εικονική κούκλα λοιπόν θα φορέσει ένα εντυπωσιακό, χρυσό φόρεμα, σχεδιασμένο ειδικά για εκείνη από τον ιάπωνα καλλιτέχνη Hiroyuki Kikuchi. Οι Mario Paglino και Gianni Grossi πρότειναν δέκα μοναδικά σχέδια για τη Barbie Oriental Obession και τελικά το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Η κούκλα θα δημοπρατηθεί στο eBay στις 12 Ιανουαρίου και τα έσοδα θα διατεθούν στο Anastacia Fund που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Breast Cancer Research Foundation, ενώ θα τραγουδήσει ζωντανά η Anastacia, η οποία θα δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσει μια μεγάλη δημοπρασία στο κατάστημα της Φλωρεντίας.

Διαβάστε ακόμα:

Fashion meets beauty: To 2015 ξεκινά με ροζ διάθεση

People’s Choice Awards: Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram