Μπικίνι και ολόσωμα μαγιό που μας κάνουν να ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές από τη νέα συλλογή της Στεφανίας Φραγκίστα

Instagram @stefaniafrangista

Τα έντονα χρώματα, τα ιδιαίτερα μοτίβα, οι θηλυκές γραμμές που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και η ποιότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των μαγιό που δημιουργεί η ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Στεφανία Φραγκίστα.

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και εμείς είμαστε έτοιμες να ξεκινήσουμε τις βουτιές στη θάλασσα. Σίγουρα όμως θέλουμε να ανανεώσουμε και τη συλλογή με τα μαγιό μας. Επειδή όμως αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ ιδιαίτερο, είναι πολύ σημαντικό να υποστηρίξουμε όσο περισσότερο γίνεται τους έλληνες σχεδιαστές και δημιουργούς.

Τα μαγιό της Στεφανίας Φραγκίστα είναι μία πολύ καλή επιλογή καθώς κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τα σχέδια και τα κοψίματα που θα της ταιριάξουν. Είτε πρόκειται για τα μπικίνι είτε για τα ολόσωμα μαγιό, η σχεδιάστρια και το brand της Pink Sands μας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από μαγιό και είναι σίγουρο πως θα βρούμε το ιδανικό για εμάς.

Εμείς μάλιστα επισκεφτήκαμε το e-shop της και ξεχωρίσαμε τα μαγιό που θα θέλαμε να φορέσουμε στην παραλία φέτος το καλοκαίρι.

Cheri Pink Stripes Pique
PINK SANDS
€139.00

Gail Green Stripes Pique
PINK SANDS
€129.00

Tisha Peacock Yellow
PINK SANDS
€139.00

Olympia Black
STEFANIA FRANGISTA
€154.00

Shelby Blue Stripes Rib
PINK SANDS
€139.00

Kate Python
STEFANIA FRANGISTA
€149.00

Paige White
PINK SANDS
€139.00