Μετά από αυτό το video θα αγαπήσετε λίγο περισσότερο τα παπούτσια του Christian Louboutin

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότερα videos με χορογραφίες γίνονται viral. Φυσικά κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους πιο γνωστούς δημιουργούς, οι οποίοι φυσικά δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο τι αρέσει στον κόσμο και το χρησιμοποιούν κατάλληλα.

Ο Christian Louboutin λοιπόν, που είναι ένας από τους αγαπημένους σχεδιαστές των γυναικών, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για να προωθήσει τη φθινοπωρινή του συλλογή. Τι είναι αυτό; Μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο La Répétition την οποία επιμελήθηκε η χορεύτρια και σκηνοθέτης Blanca Li. Στην εν λόγω ταινία λοιπόν, ένα group χορευτών, φοράει τα πιο ωραία σχέδια της συλλογής και κάνει εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες. Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο πάνω σε ψηλοτάκουνα; Μπορεί και να είναι, πάντως οι πρωταγωνιστές δε φαίνεται να κουράζονται ιδιαίτερα, αλλά μάλλον να το απολαμβάνουν, παρόλο που ο ένας από αυτούς λίγο πριν το τέλος λιποθυμάει.

landscape-1464711504-hbz-christian-louboutin-dancers

Η ζωηρή μουσική σε συνδυασμό με τους χορευτές και τα -πάντα to die for- παπούτσια και τσάντες με την υπογραφή του Louboutin, χαρίζουν στο La Répétition τον τίτλο του πιο ωραίου fashion video της σεζόν.

Μαζί με την ταινία, κυκλοφορεί και το αντίστοιχο lookbook της συλλογής, το οποίο έχει φωτογραφίσει ο Rene Habermacher στο Παρίσι.

Το αποτέλεσμα όπως ίσως θα φαντάζεστε είναι εντυπωσιακό και για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε το video εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Κερδίστε δύο τσαντάκια από το ελληνικό brand Thalatta της fashion blogger του Style Love, Ξένης Κουβέλη

Smoothie με ακτινίδια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram