Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε την stylish τσάντα που σχεδίασε για καλό σκοπό

 

Η Μαρίνα Βερνίκου, Πρόεδρος του σωματείου Creaid (ενός νεοσύστατου, μη κερδοσκοπικού οργανισμού), προσκάλεσε 200 ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και τον δημοσιογραφικό χώρο να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μία κινητής μονάδας για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Οι 200 συμμετέχοντες κλήθηκαν να σχεδιάσουν τη δική τους μοναδική Tote Bag, οι οποίες θα δημοπρατηθούν την 1η Απριλίου στο One Athens, ενώ η αντίστοιχη έκθεση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το Σάββατο 28 Μαρτίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα. Γι΄αυτό το σκοπό επιστρατεύτηκε και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία σχεδίασε και μας έδειξε την τσάντα της που θα δημοπρατηθεί σήμερα, για καλό σκοπό.

«Αυτή είναι η τσάντα που ζωγράφισα εγώ για την ενέργεια της creaidgreece (ενός νεοσύστατου, μη κερδοσκοπικού οργανισμού) που προσφέρει τη βοήθεθά της μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια στους Γιατρούς του Κόσμου. Οι Tote Bags που επιμελήθηξαν 200 προσωπικότητες της χώρας, θα γίνουν το αντικείμενο της δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα- 1η Απριλίου- στο One Athens ενώ η έκθεση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το Σάββατο 28 Μαρτίου και θα παραμείνει στο One Athens για μία εβδομάδα για όλους εκείνους που θα επιθυμούν να την επισκεφθούν», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Mary Sinatsaki, tsanta

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News 01/04: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα