Με αυτόν τον τρόπο θα «στρώνουν» τα ρούχα καλύτερα πάνω σας

Ένα από τα πράγματα που αγαπώ πολύ στη δουλειά μου, είναι το χτίσιμο μιας παραγωγικής επικοινωνίας με τις γυναίκες που αναλαμβάνω. Ξέρετε δεν είναι μόνο η εικόνα μιας γυναίκας που θα την κάνει μοναδική, αλλά και η προσωπικότητά της. Όλες οι γυναίκες έχουν τις ανασφάλειές τους, χωρίς να υπάρχει πάντα λόγος. Συνήθης αιτία ανασφάλειας; Τα κιλά! Κι επειδή τα κιλά συνδέονται με την εξωτερική εμφάνιση, καταλαβαίνετε ότι «περιπλέκεται» η κατάσταση.

Ακόμα όμως και αυτό θέλει απόφαση και συνειδητοποίηση, καθώς πρέπει να έχει αφετηρία και τερματισμό την εσωτερική και εξωτερική εξέλιξη του εαυτού μας. Βελτιωνόμαστε πρώτα για εμάς και έπειτα ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα.

Δική μου συμβουλή, αν πραγματικά το έχετε πάρει απόφαση και επιθυμείτε να έχετε μια όμορφη και υγιή εικόνα, να στρώνουν καλύτερα τα ρούχα επάνω σας, να αισθάνεστε ελαφριά στην καθημερινότητά σας, τότε ναι είναι η στιγμή να ξεκινήσετε.

Αλλά επειδή και εγώ δεν είμαι μόνη μου σ’ αυτό το ταξίδι και προσπαθώ να έχω τους κατάλληλους συνεργάτες που τους συμβουλεύομαι τόσο για εμένα την ίδια, αλλά και για τις πελάτισσές μου. Παρακάτω σας παραθέτω τις συμβουλές του δικού μου διαιτολόγου-διατροφολόγου, κ. Γιώργου Ακουμιανάκη…

«Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή δε συμβάλλει μόνο στη διατήρηση μιας καλής υγείας, αλλά και στην απόκτηση μιας καλής εξωτερικής εμφάνισης. Ένα σωστά καταρτισμένο διαιτολόγιο θα βοηθήσει στη διατήρηση υγιούς βάρους, καθώς επίσης και στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Ως προς αυτό, καθοριστικός είναι και ο ρόλος της άσκησης.

Ακολουθώντας ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και καταναλώνοντας καθημερινά ποικιλία τροφίμων, πλούσιων σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, περιορίζεται η δράση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου κι έτσι επιβραδύνεται η γήρανση των κυττάρων του δέρματος.

Τέλος, ένα συνηθισμένο πρόβλημα που σχετίζεται με την επιδερμίδα είναι η κυτταρίτιδα. Για να περιοριστεί, θα πρέπει να αποφευχθεί η πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών οξέων, αλκοόλ, ζάχαρης και αλατιού. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει σωστή ενυδάτωση του οργανισμού και όπως προαναφέρθηκε, άσκηση.

Σκεφτείτε το, η ομορφιά ξεκινάει από μέσα, το μόνο που χρειάζεται είναι σωστή διατροφή και άσκηση».

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram