Μαρέβα Μητσοτάκη-Melania Trump: Ποια δημιούργησε το πιο κομψό look στην κοινή τους εμφάνιση στις Η.Π.Α

Instagram @alwaysmelania

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα βρίσκονται στην Αμερική, ενώ χθες Τρίτη 7 Ιανουαρίου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των Η.Π.Α και τη σύζυγο του Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ.

Εκτός από τη συζήτηση των δύο πολιτικών αρχηγών, την παράσταση έκλεψαν και οι δύο κυρίες με τα looks που επέλεξαν να φορέσουν. Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Μελάνια Τραμπ μάλιστα έκαναν ίδια στιλιστική επιλογή, καθώς προτίμησαν να φορέσουν jumpsuits.

Συγκεκριμένα, η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ολόσωμη φόρμα σε ανοιχτή καφέ απόχρωση, την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνες δερμάτινες μπότες σε εξίσου καφέ απόχρωση, μαύρο παλτό και τσάντα. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, η σύζυγος του πρωθυπουργού φόρεσε την καρφίτσα – λιβελούλα, την οποία είχαμε να δει να φορά ξανά στο ταξίδι της στην Κίνα με τον πρωθυπουργό.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν εξίσου πολύ κομψή με το καρό jumpsuit σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις που επέλεξε να φορέσει. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με μία μαύρη φαρδιά ζώνη που τόνιζε τη μέση της και μαύρες suede δερμάτινες μπότες.

View this post on Instagram

#NEW Beautiful FLOTUS! ?? President Trump and First Lady Melania Trump welcoming Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis and his wife Mareva Grabowski to the White House (January 7, 2020)

A post shared by First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) on