Λεοπάρ Παντελόνι: 5 εντυπωσιακά looks θα σας δείξουν πώς να το φορέσετε
Λεοπάρ παντελόνι με y2k t-shirt
Credit: Anna Winck/Instagram

Ξεχάστε τα κλασικά τζιν με το συνηθισμένο μπλε χρώμα! Τα νέα παντελόνια που κάθε στιλάτο κορίτσι τολμά να φορέσει είναι λεοπάρ και «γράφουν» τέλεια. Το συγκεκριμένο print λοιπόν, μπορεί να δείχνει δύσκολο στο να συνδυαστεί σωστά, ωστόσο υπάρχουν άπειροι τρόποι για να το προσαρμόσουμε στο δικό μας στιλ. Από το πρωί ως το βράδυ, από το γραφείο ως το ρομαντικό ραντεβού, το λεοπάρ παντελόνι δίνει στις εμφανίσεις μας ενδιαφέρον και… άγριο χαρακτήρα.

5 τρόποι για να φορέσουμε το λεοπάρ παντελόνι με…

  1. Ρομαντικά πλεκτά
  2. Glitter
  3. Τζιν κομμάτια
  4. «Άσχημα» μοτίβα
  5. Έντονα χρώματα

Με ρομαντικά πλεκτά

Το άγριο μοτίβο της λεοπάρδαλης δένει τέλεια με το ρομαντικό ύφος των χουχουλιάρικων πλεκτών. Τα looks που συνδυάζουν τις αντιθέσεις είναι τα αγαπημένα μας και καλά θα κάνετε να τα τολμήσετε!

Με glitter

Αν από την άλλη θέλετε να δώσετε ένα πιο βραδινό ύφος στο παντελόνι σας, μπορείτε να το συνοδεύσετε με ένα εκκεντρικό τοπ γεμάτο glitter και μερικά επίσης έντονα αξεσουάρ. Η υπερβολή και ο μαξιμαλισμός είναι τάση!

Με τζιν κομμάτια

Το denim και σαν χρώμα και σαν ύφος έχει την ιδιότητα να ταιριάζει με κάθε ρούχο. Έτσι, αναδεικνύει ιδανικά το λεοπάρ print, αφήνοντάς το να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με «άσχημα» μοτίβα

Το ugly trend σε κάθε του εκδοχή είναι μια τάση που παίρνει την έγκρισή μας. Όπως και το έντονο mix&match μεταξύ των μοτίβων που δεν είναι για όλες τις γυναίκες, έχει όμως τεράστιο ενδιαφέρον αν γίνει σωστά!

Με έντονα χρώματα

Ξεφεύγουμε από τους κλασικούς κανόνες που θέλουν τα λεοπάρ παντελόνια να ταιριάζουν μόνο με λευκά, μαύρα και κόκκινα και προσθέτουμε χρώμα. Κι όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα