Κι άλλος Έλληνας δημιουργός εντυπωσίασε στις Χρυσές Σφαίρες

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια δημιουργία με ελληνική υπογραφή κλέβει την παράσταση σε κάποιο σημαντικό event στο εξωτερικό. Πολλές είναι οι stars που έχουν επιλέξει κατά καιρούς ρούχα και αξεσουάρ από κάποιον «δικό μας» σχεδιαστή και σε όλες τις περιπτώσεις, δε μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι όλα αυτά τα κομμάτια δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με αντίστοιχα γνωστών Οίκων του εξωτερικού.

Θα έχετε ίσως προσέξει ότι μεταξύ άλλων, τα ελληνικά κοσμήματα έχουν πολλούς fans στο εξωτερικό. Ο Nikos Koulis είναι ένας από τους σχεδιαστές που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή του διεθνούς κοινού και πολύ συχνά βλέπουμε κοσμήματα με την υπογραφή του στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Στις Χρυσές Σφαίρες κοσμήματά του επέλεξαν όχι μία αλλά τρεις πολύ διάσημες γυναίκες, οι οποίες θέλησαν να ολοκληρώσουν τα looks τους με αυτά τα πολύ ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Η Diane Kruger λοιπόν αρχικά επέλεξε ένα δαχτυλίδι με διαμάντια και μαργαριτάρια.


Η Emilia Clarke με τη σειρά της επέλεξε ένα ζευγάρι πολύ εντυπωσιακά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, ζαφείρια και λευκά διαμάντια.

Τέλος η Salma Hayek φωτογραφήθηκε με ένα σετ που αποτελούνταν από τσόκερ και σκουλαρίκια διακοσμημένα με διαμάντια και μαργαριτάρια.

Ποια σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram